Juomapullot

Sporttiset juomapullot vapaa-aikaan ja treeneihin löydät tietenkin XXL:stä. Kestävät ja laadukkaat juomapullot urheilun huippumerkeiltä, kuten Casall ja Nike. Tervetuloa ostoksille Zalandon urheiluosastolle!


Korkealaatuinen SIGG- juomapullo on tyylikkäämpi kuin koskaan! Klassinen SIGG muoto kuumuutta kestävässä lasipullosa.

Oletko joskus unohtanut juomapullon kotiin lähtiessäsi treeneihin? Silloin tiedät varmasti, kuinka tärkeästä tarvikkeesta on kysymys. Meiltä löydät juomapullot ja vesipullot erilaisilla muotoiluilla ja tilavuuksilla, aina erinomaisilla hinnoilla!


Värikkäät ja tyylikkäät juomapullot sekä juoksuvalot ja treenikäsineet löydät laajasta valikoimastamme. Osta verkkokaupastamme tai tavarataloissamme. Juomapullot kaikkiin käyttötarkoituksiin Addnaturelta! Luja juomapullo palvelee sinua vuosien ajan.


Valikoimassamme on sveitsiläisen SIGGin alumiinipullot, amerikkalaisen Nalgenen muovipullot ja monia muita vaihtoehtoja.

Viime vuosina juomapulloteollisuus heräsi haitallisten kemikaalien käytöstä nousseeseen kohuun ja erilaisten pinnoitteiden käyttö onkin nyt . Motonetista löydät laajasta valikoimasta erilaiset juomapullot ja juomapullotelineet aikuisten ja lasten polkupyöriin. Urheilureput (Juomareput, Kiipeilyreput, Laskettelureput, Pyöräilyreput) Vaellus. Steripen Pre-Filter suodatin.


Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Metalliset Klean Kanteen -pullot, pomminkestävät Nalgenet sekä Camelbakit. Valmennus, tuomarointi ja huolto.


Lapsen nesteytyksestä on tärkeää huolehtia vuoden ympäri, mutta etenkin kesällä ja hellekeleillä. Nykyisten ravintosuositusten mukaan nesteitä olisi hyvä juoda päivittäin noin 1–litraa. Tärkeintä on kuunnella omaa janon . Valikoimistamme löydät ekologisemmat taloustarvikkeet moneen menoon aina monenlaisista idätysastioista kestäviin ja pestäviin tiskirätteihin ja vaihtoharjaksisiin tiskiharjoihin ja vedensuodatuskannuihin saakka.


Urheillessa, kuten vaikkapa pyöräillessä tulee helposti janoiseksi reippaan urheilusuorituksen aikana, ja silloin on hyvä juomapullo mukava kaveri taipaleella. Nesteytys on erittäin tärkeää urheilusuorituksen aikana ja tietenkin suorituksen jälkeen. Suositeltavaa onkin, että nesteytys aloitetaan jo ennen urheilusuorituksen . Juoma- ja sporttipullot ovat hyviä liikelahjoja tai promotuotteita liikuntapahtumiin sekä tietenkin liikkuville ja kuntoileville asiakkaillesi.


Pohjalliset ja hoitotuotteet.

Muistilistasi on lähetetty. Lähetä uusi viesti tai sulje ikkuna tästä. Etusivu Vapaa-aika ja lelut Vapaa-aika Urheiluravinteet ja luontaistuotteet Shakerit ja juomapullot. Shoppaile helposti netistä ellos. Stanley laadukkaat täysin BPA -vapaat juomapullot pitävät huolta siitä, että sinulla on raikasta nestettä nautittavaksi silloin kun tarve vaatii.


Tarkastele: Ruudukko Lista. Contigo Gizmo Flip dinosaur 4L lasten juomapullo. Juomanokka napsahtaa auki nappia painamalla. Juomisen jälkeen nokan voi painaa alas ja lukituksen ansiosta pullo ei vuoda kuljetuksen . Yksi Nalgenen suosituimmista juomapulloista on litran vetoisuuden omaava Wide Mouth.


Vaikka juomapullossa säilytettäisiin pelkästään vettä, se voi olla todellinen bakteeripesä. Jatkuvassa käytössä muovi voi ohentua ja siihen saattaa tulla halkeamia ja naarmuja, joissa bakteerit erityisesti pesivät. Pullosta ei irt… 1€. Safkanetin valikoimasta löydät turvallisia lasisia tuttipulloja lapsille ja tyylikkäitä raikkaana juoman pitäviä .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje