Inhan pytinki myytävänä

Ajatelkaapa mitä pelkästään Hankaveden rannalla sijaitsee: Jatkuvan uhan alla elävät asevarikko (upeata rantaa myös Väliveden puolella), Tuomarniemen metsäoppilaitos, suojeltu Inhan asema, ja nyt Pytinki on vapautumassa, Inhan tehdasmiljöö, Mesikämmen hotelli, eläinpuisto ja alueen upea mökkialue, maakunnan . Inhan ruukinkartano – Pytinki -nimellä tunnettu – on myyty. Inhan Pytinki Ähtärissä on otettu sadan vuoden tauon jälkeen asuinkäyttöön. Ensimmäisen kerran suojellun kartanon historiassa sen saleissa kaikuvat nyt myös lasten äänet.


Kartano ympäristöineen on osa historiallisesti arvokasta ruukkiyhteisöä Inhanjoen varrella.

Suojelupäätökseen vaikuttivat erityisesti Pytingin sisätilat, jotka ovat lähes alkuperäisasussaan. Myytävät asunnot alueella Ähtäri. Kyseessä on West House -firman myytävänä oleva asuintalo - ei mikään hylätty kummituskartano. Sama kuin murtautuisit jonkun kerrostaloasuntoon.


Järki käteen, vaikka pihassa ei olisi autoa tai sisällä valoja, ei se tee talosta hylättyä. Elikkäs, kyllä laukeaa hälytykset. Luultavasti olet vähän nuorempaa . Tiedän Ähtärissä olevan erään kartanon, jonka menneisyys on mystinen.

Harmi vain ettei täsmällisiä tietoja tai edes tarinoita paikasta löydy virallisia. Tehtaan ympärille syntyi ruukkiyhdyskunta. Todelliseksi maamerkiksi hän rakennutti upean Pytingin , jossa . Nyt kun lokimerkinnän teon yhteydessä tuli googlattua lisätietoja selvisi, että pytinki onkin myytävänä. Mitä mainioin geotukikohta siitä nyt jollekin ruukkihistoriaa arvostavalle kätköilijälle, eikä pätäkkää tarvita kuin rapiat kolme miljoonaa. Lisäksi samalla selvisi, että Inhan patruunasta ja pytingin loiston . Pohjanmaan poliisin löytötavarahuutokauppa järjestettiin keskiviikkoiltana kello alkaen.


Huutokauppa veti reilut satakunta ihmistä Vaasan poliisitalolle. Pellonpään alueella myytävänä hyväkuntoinen omakotitalo, johon sopii isompikin perhe asumaan. Olemme mukana Pytinki - messuilla Ähtärin kaupungin osastolla. Keirkner omisti Ähtärissä sijainneen Inhan rautatehtaan.


Vaasan Hietalahden kioski vaihtoi maanantai- iltana omistajaa. Kalevi Inha , 8 menetti hoitovirheen vuoksi munuaisensa – nyt Vaasan keskussairaala palkitsee hänet ansiomerkillä Julkaistu 03. OT, 160m², Sigfrid Olain katu Tammisaari, Raasepori. Punaisessa talossa esillä on Hiirosen vesiaiheisten metalliveistosten ohel- la Pytingin esineistöä ja Inhan patruunaparin.


Suomen kansallisgalleri- aan lahjoittamia teoksia.

Puuttuu: myytävänä Tapahtumat - Menoinfo. Pirkanpohjaan on saatu muiden muassa Akseli. Tapahtumat, menot: Tampere Pori Hämeenlinna Lahti Jyväskylä Kuopio Joensuu Kajaani Kemi Rovaniemi. Uudet arskat ja minä ollaan erottamattomat! Päivän asuun on siis tuunattu shortsit tänään.


Tykkään tosi kovin farkkushortseista kesällä ja mulla. Design District Market luo ainutlaatuiset puitteet tutustua Helsingin kivijalkaliikkeiden laajaan designtarjontaan: Tapahtumassa on myytävänä mm. Tapahtuma järjestetään samana päivänä Aleksin joulukadun avajaisten kanssa.


Osallistujien valikoimista on mahdollista tehdä . Luvian Mieskuoron joulukonsertti-kiertueen ensimmäinen kirkkokonsertti alkaa Noormarkun kirkosta, seuraavaksi vuorossa on Luvian kirkko, kolmas konsertti järjestetään Euran kirkossa. Kaikissa konserteissa on myytävänä Luvian Mieskuoron joululevy Tähti meren yllä. Konsertin johtajana kaikissa konserteissa toimii .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje