Helppo leivonnainen isolle porukalle

Noin 20:lle hengelle kahvin kanssa tarjottavaksi. Mikä olisi helppo leivonnainen. Laktoositon pitäisi olla.


Kääretorttu valmistuu hädässäkin, suklaa-pähkinäkakkuun tarvitset tovin enemmän. Aleksanterit ja prinsessaleivokset valmistuvat kumpikin alle tunnissa.

Reseptit löytyvät täältä. Helppoa ja nopeaa – tee leivonnaiset vuoassa. Täältä löydät browniesien, kaura-omenaruutujen sekä . Piirakka tehdään usein pieneen vuokaan, mutta isolle porukalle sitä kannattaa pyöräyttää isompi erä eli koko uunipannullinen. Levitä kuorrutus pohjan päälle kun pohja on kunnolla jäähtynyt. Koristele mantelirouheella ja leikkaa neliöiksi.


Onko ideoita leivonnaisista (makeista), mikä olisi mahdollista tehdä pellille? Olisi tarvetta saada isolle joukolle leivonnaisia.

Mutta ei mitään liian hienoa, ei esim. Esimerkkejä: Mokkapalat Marjapiirakka Toskapiirakka Jos on jotain erikoisempia marjapiirakoiden reseptejä, niitä haluaisin vaikka jo esimerkeissä . Hurmaa naisesi ja leivo hänelle herkkuja. Nämä helpot leivonnaiset onnistuvat, vaikka et kovin jauhopeukalo olisikaan. Näin ruokit helposti ison porukan – Uunipelti tehokäyttöön! Talven herkkuruoka blini on haastavaa tarjota isolle porukalla yhtä lämpiminä, sillä paistaminen vie aikaa ja sitoo paistajan lieden ääreen.


Peltileivonnaisten klassikko on helppo peltileipä. Mut siis kysymykseen, niin jos ei tarvi olla leivonnainen , niin miten olis rahka tai hedelmäsalaatti? Ajattelin, että jos perustettais ketju, johon kokoaisimme kakkuja, leivonnaisia yms.


Ohjetta en ehdi näpytellä, mutta löytyy esim. Tarvitaan TOSI HELPPO ja kiva suolainen tarjottava juhliin. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Myllyn Parhaan resepteillä ja tuotteilla onnistut leipomaan kahvipöydän parhaat herkut.


Tai olisiko taas aika leipoa itse täytekakku . Kreikkalainen pastasalaatti on ruokaisa, mutta helppo tarjottava juhliin. Salaatin kera voi tarjota lisäksi vaikka.

Näyttävä leivonnainen syntyy yllättävän helposti marenkilevystä, joka täytetään suklaisella tuorejuustolla ja koristellaan vadelmilla ja kermaruusukkeilla. Jääkaapissa hyydyttämällä valmistettu . Kaipaisin ideoita ja ohjeita ison väkimäärän kahvitukseen. Henkilömäärä on henkilöstä 1henkilöön (tarkkaa lukua vaikea arvioida). Erilaiset piirakat ja pellille tehtävät leivonnaiset ovat helpoimpia silloin, kun tarvitaan isolle joukolle nopeasti tarjottavaa. Suolaiset piirakat tuntuvat.


Pohjan tekeminen on helppoa , levittäminen pellille työn ja tuskan takana, mutta maistuu sekä kylmänä että kuumana. Päällehän voi sitten laitella mitä . Helppo ja nopea jälkiruoka kruunaa aterian. Kurvaa mutkat suoriksi ja kokeile Arlan ohjeita helppoihin jälkiruokiin.


Red velvet -kakku on punavalkoinen, amerikkalainen klassikko. Pellillinen kakkua valmistuu nopeasti ja riittää isolle porukalle. Tästä isosta ja mehevästä kakusta riittää isolle porukalle.


Puuttuu: porukalle Hakutulokset helppo leivonnainen isolle porukalle ruokareseptit. Itse olen noihin keksikakkujohjiin kostuttanut vain keksit kokonaisina maidossa siis ilman rasvaa ja ladellut keksit vuoan pohjalle ja sitten juustotäyte ja toinen keksi kerros jne.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje