Audi q2 mitat

Uusi Audi Qja ensimmäisenä myyntiin tullut 4-litrainen bensiinimoottori on raikas yhdistelmä. Ajettavuudeltaan Audi Qsaa epäilemättä kiittää merkin isompia ja kalliimpia malleja. Ajoimme Audi Q:n ensimmäisenä myyntiin tulleen, 4-litraisella bensiinimoottorilla varustetun version. Moottorista löytyy tehoa 1kW (1hv) ja vääntöä 2Nm.


Enempää ei arkisissa askareissa kaipaakaan. Seitsenportaisen kaksoiskytkinautomaatin ja moottorin moitteeton yhteistyö perustuu . Talvi löysi jälleen voittajansa. Luukku nousee reilusti ja kontti on auton mittojen mukainen - mutta kova hattuhylly on pieni tyylirikko.


Isompien moottoreiden yhteydessä nelivetoinen. Maavaraa ainoastaan vajaat senttiä. Auto › Autoesittelyt ja merkkiuutiset › Audi Välimuistissa 3. Audi QQuattro malliston tehokkaimmalla koneella on ihan hyvä auto, mutta samalla rahalla saa isompia ja paremmin varusteltuja autoja. Vaihdelaatikko, 6-v manuaalivaihteisto.


Audi Qon mielenkiintoinen tulokas citymaastureiden luokkaan. Q2:sta näkee myös ensi vilkaisulla, ettei Audi ole tehnyt uuttuutta nopeasti vain lisätäkseen mallistoon vielä yhden version. Sport-maailma sopii hyvin Q:n nuorekkaaseen tyyliin.


Täysin uusi Qon metriä korkea ja metriä leveä – Q3:n vastaavat mitat ovat 1. Neljä metriä yhdeksäntoista senttimetriä ei ole auton pituudeksi paljon, mutta kun jokainen sentti käytetään tehokkaasti sisälle saadaan ihmeen hyvät tilat. Autamme sinua valinnassasi. Tutustu huikeaan tarjontaamme ja löydä unelmiesi Audi ! Qon kompakti SUV, joka yhdistää edistyksellisen muotoilun ja. Qon muiden Audi - katumaasturien tapaan rotevan oloinen. Audin keväällä julkistama Q2-malli saapuu Suomeen loppuvuodesta.


Ennakkoesittelyssä uutuudet: Audi ACoupé ja Audi . Syksyllä Euroopan markkinoille saapuva Audin uusin, ja samalla pienin, katumaasturitulokas Qesiteltiin hiljattain Geneven autonäyttelyssä. Ulkomuodoltaan kulmikas Qtuo äkkiseltään mieleen massakauden läpikäyneen Volkswagen Polon, erityisesti autoa takaapäin tutkittaessa. Jos Tšekissä aletaan vasta valmistautua muotoiluosaston suursiivoukseen, Saksassa on taidettu jo heittää vanhat piirrokset nurkkaan, vaihtaa radio saksalaiselta iskelmäkanavalta tanssimusiikin puolelle ja avata ikkuna.


T-Roc on sekä Seat Aronaan että Škoda Karoqiin verrattuna huomattavasti . Mä lisäsin tuon koon mukaan tuohon kun ei noista kuvista osaa sanoa onko Polon vai kivitalon kokoinen tuote kyseessä. Qon kuitenkin mitoiltaan käytännössä jokasuuntaan A3:a tai tätä uutukaista isompi. Katso kuvat ja lisätiedot autosta.


Volvo aikoo kehittää pienen XC20:n Audi Q:n haastajaksi. Yksi tämän segmentin edustajista on viime syksynä lanseerattu Audi Q, joka on valloittanut mukavasti perinteisten kompaktiautojen asiakkaita. Pituus on kuitenkin tärkeämpi mitta , kun autoja luokitellaan eri kategorioihin.


Lisätietoa Sopivuus: Audi QMoottori: 1. Pipercross laadukas vapaavirtaussuodatin joka sopii asennettavaksi suoraan auton alkuperäisen ilmansuodattimen tilalle. Vapaavirtaussuodatin soveltuu auton omaan ilmansuodatin koteloon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje