Starbucks maut

Oon menossa parin viikon päästä Helsinkiin ja oon menossa eka kertaa Starbucksiin. Ja en halua kommentteja että ne on ylihintasia pahoja litkuja, se ei mua nyt kiinnosta! Vaan se, että te jotka ootte käyneet niin mitkä juomat on parhaita?


Ja mikä maistuu vähiten tavalliselta suodatinkahvilta? Koska en voi sietää normaalin . Nimettömänä pysyttelevä mies antoi haastattelun Action News Jax -uutisille, ja kertoi, että hänen grande white mocha -juomaa sisältäneen mukinsa kylkeen oli kirjoitettu ”Diabetes, täältä tullaan” kohtaan, johon yleensä merkitään asiakkaan nimi.

Maailmankuulun kahvilaketju Starbucksin entinen toimitusjohtaja paljastaa kirjassaan, mistä kahvilan nimi on peräisin. Tiesitkö sinä, että Starbucks ei suinkaan ollut kahvilan perustajien ensimmäinen nimivaihtoehto? Voiko mustat Pantteri-makeiset erottaa toisistaan päältä päin?


Oletko tullut ajatelleeksi? Näin Turkinpippurit tehdään! Yleinen uskomus Merkkarit-makeisista onkin täyttä puppua: Se on urbaanilegenda . Ilmeisesti et ole koskaan Starbucksissa käynyt kun et edes tiedä että niillä on loistava peruskahvivalikoima joihin saa halutessaan lisätä niitä eri makuja tai kausimakuja.


Heidän espresso on loistava, sopivan hedelmäinen eikä liian tuju. Joten pysy vaan itse niissä kirkerän härskiintyneen makuisissa purukahveissas ja anna .

Menemme parhaiden papujen luo: korkealle. Parhaat pavut kasvavat korkeammalla. Kylmät yöt ja lämpimät päivät tekevät pavuista tiiviimpiä. Ja tiiviimmissä pavuissa on syvemmät, vivahteikkaammat maut , jotka maistat jokaisessa Starbucks Chilled Classic -tuotteessa. En ole vähään aikaan käynyt Helsinki-Vantaan lentoasemalla niin, että minulla olisi ollut aikaa istuskella siellä hieman.


Tallinnan miniloman yhteydessä siihen tarjoutui tilaisuus ja minä tietenkin kipitin heti tsekkaamaan vasta aukaistun Suomen ensimmäisen Starbucksin. Mielessä siinti tietty brownie, jonka . Minäkin otin kuvan menusta siksi, että voin suunnitella rauhassa että mitä kaikkia makuja haluan maistella ja vertailla valikoimaa Starbucksin nettisivuilla. Siksikin on hyvä, että jonossa ehtii vähän miettiä että mitä ottaa, kun valikoimaa on niin paljon.


Luulen että itsekin testaan seuraavaksi jommankumman . K- citymarket Myyrmäen yhteyteen. Grön on Suomen paras ravintola – pohjoisten makujen sivistynyt villi. Mitkähän maut ovat tulleet myyntiin? Varaa pöytä, tutustu ravintolan ruokalistoihin, tai vaikkapa tilaa foodorasta.


Starbucks -kahviloista löytyvät kansainvälisesti tunnetut espressopohjaiset juomat, . Löydät myös yhteystiedot ota yhteyttä -osiosta. Stockmannin mukaan Starbucksin ja Akateemisen kirjakaupan brändit sopivat hyvin yhteen. Kylmänä juotavat kahvit muistaakseni sisältävät paljon ei terveellisiä lisäaineita.

Muistelen lukeneeni, niissä taitaa olla lisätty maut keinotekoisten aromien avulla. Yhtä kylmäkahvimekkiä lämmitettyäni, siitä tuli karmeen makuista. Se jo todistaa kuinka kaukana ne ovat aidosta, luonnollisesta kahvista.


Kohtaavat suomalaisen ja Euroopan olutmaiden keittiöiden reilut ja rehdit maut – Suomen paras olutvalikoima löytyy Tampereelta! Hyvin sujuu ja Starbucksin toiselta tulevalta vuoroesimieheltä Outilta tulee kehut. Hain keväällä K-ryhmään avoimella hakemuksella ja sitten minulle soitettiin, tulisinko töihin Starbucksiin. Tämähän on minulle ihan unelmien täyttymys, sillä rakastan kahvia, kertoo Jasmin. Pian avataan Helsinki-Vantaan lentokentälle kaksi Starbucksia.


Starbucksin Strawberries and Cream Frappuccino on vaan niin hyvää, ja mitään vastaavaa en ole muualta löytänyt! Valmistaudun nimittäin Starbucks (kutsukaamme sitä vast edes sb:ksi, niin säästyn liialta kirjoittamiselta) jääkahvi maisteluun, sekä tuomarointiin. Hieman on jo aiempaa kokemusta, joten sillä paikkaan yhtä puuttuvaa palasta.


Näitä juomia on Taloussanomien mukaan seitsemää sorttia.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje