Saunan pukuhuone sisustus

Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta saunan pukuhuone. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön!


Pukuhuoneesta tulee oma uloskäynti, jotta uimaan mennessä ei tarvitse kiertää . Ikkunassa on killunut edellisen omistajan verhot ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin siellä ei ollut ennen mitään omaa - pelkästään toisten jämiä. Siltikin se oli ihan ok - tila, joka ei juuri mieltä vaivannut, vaikka päivittäisessä runsaassa käytössä olikin.

Päätimme aloittaa saunan pukuhuoneesta , koska oli kiva saada se valmiiksi ennen juhannuksen saunomisia. Itse löylyhuoneessakin teimme pientä fiksailua, mutta sieltä puuttuu vielä ihan viimeinen silaus, eli uudet pesuvadit, -kauhat ja tekstiilit sekä matto. Esittelen uudistuneen löylyhuoneen sitten vähän . Kuvat A-lehtien kuva-arkisto. Asukkaat halusivat maanläheisiä sävyjä ja mennyttä aikaa henkivän savusaunan tunnelmaa.


Löylyhuone avautuu suoraan viihtyisään pukuhuoneeseen , jossa on mukava jäähdytellä ennen uutta kierrosta saunan ja järven välillä. Kuistilta on matkaa rantaviivaan vain 15 . Pukuhuoneen ja saunan oven kahvat olivat vanhat, värjäytyneet ja kuluneet.

Niihin löytyi metsästä materiaalia ja hiomalla vedin saatiin ainakin persoonallisemmaksi ja yleisilme siistiytyi hintaan eur. Ideoita saunan sisustamiseen. Esittelyssä useita eri saunoja kauniiden kuvien kera. Hae täältä vinkkejä saunasi sisutamiseen. Tumman saunan löylyistä astutaan valkoiseen pukuhuoneeseen.


Tila on pieni mutta valkoisiksi maalatut lautaseinät ja pieni ikkuna antavat pukeutujalle valoa. Huoneen syvennyksessä on pyyhenaulakko ja penkki vaatteille. Sain pyynnön kuvata pukuhuone , kylpyhuone ja sauna.


Näissä ei ole suuria sisustusmuutoksia tapahtunut, eivätkä tilat oikein sellaiseen anna kovin paljon mahdollisuuksiakaan. Kylpyhuoneen yhteydessä on myös wc-tila. Tarkoituksena oli tehdä jotain pientä ehostusta mökillä, joten päätin käsitellä saunan pukuhuoneen seinät toisen sävyisiksi. Pukuhuone on hieman tunkkaisen oloinen, joten se kaipasi jotain raikastusta.


Katon tulen maalaamaan joku jumalan vuosi valkoiseksi, joten raikkautta ja valoa saa sillä ja seiniin . Mainiot valkoiset, kapearaitaiset pefletit ovat käytöstä poistettuja armeijapyyhkeitä Varustelekasta. Vanhoja kiinalaisia emalivateja ja kippoja ostelen talteen aina kun kirppiksiltä halvalla löydän. Valkoinen lattia saunalla ei kuulkaa ollut hyvä idea, se oli jatkuvasti ryönäisen näköinen . UUSI SAUNAN PUKUHUONE 1€.

Näin niin inspiroivia pukuhuonekuvia Maijun blogissa, että yhtäkkiä oli pakko alkaa toimeen. Enpä olisi taas aamulla herätessäni tiennyt, että illalla olen remontoimassa. Mun onneksi tuossa mun miehessä on niin paljon sitä Pelle Pelotonta ja ikiliikkujaa, . Isommasta ovesta mennään saunan pukuhuoneeseen ja pienemmästä saunakamariin, jossa voi yöpyä.


Tunnisteet: mökillä, sauna , sisustus. Paneudutaanpas taas pitkästä aikaa yhden keskeneräisen tilan sisustukseen. Kyseessä tällä kertaa meidän saunan pukuhuone.


Tilassa on nyt vähän sellainen keräilyerä kalusteita joita on jäänyt ylitse entisistä asunnoista. Sauna on rempan jälkeen paljon. Eli eivät ole tähän tilaan kovin sopivat, mutta ovat . Miten suuret tulisi olla ilmastointi aukot? Remonttikohteena on nyt pihasauna ja sen pukuhuone , ja ajattelin, että. Tätä pintaremppa ja sisustusprojektia pääsette nyt seurailemaan.


Nyt voi varmaan vaihtaa blogia otsikon jälkeen jos sisustus ja. Onhan näitä laattoja nyt pyöritelty jo tovi, mutta alakerran kylpyhuoneen seinä- ja lattialaatat, sekä pukuhuoneen ja saunan lattialaatat ovat olleet yksi. Tämä on ollut kivaa kuvailua, koska nyt tulee sellaisiakin kuvia ja kuvakumia, jotka eivät ole parhaimmista suunnista vaan näyttävät huoneen realistisesti juuri sellaisena kuin se on. Tyypillisesti tulee kuvattua vai .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje