Peilikalvo ikkunaan

Suojaa UV-säteilyn , sisäpuoli läpinäkyvä, ulkopuoli peiliefektillä. Liimattavien kalvojen käyttökohteita ovat sileät pinnat kuivissa sisätiloissa. Ei saa asentaa pinnoille, jotka kuumenevat. Meidän verkkokaupassa on laajin peilikalvo valikoima.


Tehokkuutensa ansioista peilikalvo on yksi parhaiten myyvistä kalvoista,, ei vain Suomessa, vaan myös muissa Euroopan maissa. Pimentää ikkunan suojaa . Asun maatasolla ja ikkunoiden edessä kulkee vilkas tie ja kaikki aina katsovat asunnon sisään. Verhoilla tietenkin voi peittää näkyvyyden, mutta en oikein haluaisi olla kokoajan loistevalon vaarassa, bunkerissa. Joten onko olemassa jotain ikkunoihin. Olemme ikkunoiden kalvotuksiin ja teippauspalveluihin erikoistunut yritys ja tarjoamme palveluitamme vuoden työkokemuksella.


Toimintamme on menestynyt maailmanlaajuisesti Pohjois-Amerikassa, Barcelonassa ja nyt ammattitaitoiset palvelumme löytyvät Suomesta. Onko ikkunastasi liian suora näkymä naapuriin tai tielle? Tarjoamme kokonaisvaltaisia . Haluatko peittää suoran näkymän, mutta saada silti auringonvalon sisään kotiisi? Ratkaise ongelma ikkunakalvon avulla!


Sellainen kalvo mistä valo menee läpi vain toiseen suuntaan, on fysikaalinen mahdottomuus. Jos sellaisia olisi olemassa, niin niillä voisi rakentaa ikiliikkujan. Tilaa netistä tai soita ja saat henkilökohtaista palvelua!


Tällä tuotteella ikkunat on helppo suojata ulkopuolisten katseilta ja liialta auringonpaisteelta. Valo pääsee kuitenkin kalvon läpi sisään :) Kalvo tarttuu myös muihin kiiltäviin pintoihin, kuten peiliin. Ikkunakalvoja voi käyttää myös saunassa, pesuhuoneessa tai lasitetulla parvekkeella. Jos ei halua perinteistä kalvoratkaisua, niin törmäsin jokin aika sitten tällaiseen: Teippitarhan blogi: Näkösuojia ikkunaan washi teipillä, osa 1. Tuoteryhmä: Ikkunakalvot. Sopii varmaan ihanasti johonkin vanhaan puutaloon :) Mutta miksei moderniin kerrostalokämppäänkin.


Nuo teipit saa helposti ohjeen mukaan irroitettua, niin ei jää . Kalvoa voi leikata sopivan kokoiseksi. Puhdista pinta, jolle kalvo kiinnitetään. Himmeästi läpinäkyvä, eri mallia. Näköestekalvo, ulos näkyy hyvin vähän ja himmeenä, ulkoapäin ei oikein näy sisällepäin! Staattinen kalvo ikkunaan.


Optivision - kalvo on uuden tyyppinen auringonsuojakalvo ja se antaa sinulle päivän ja pimeän ajan parhaat puolet. Peilikuva ei ole täysin tarkka. Silver peilikalvo toimii myös hyvänä häikäisynsuojana. Auringonsuojaverho on tarvittaessa helppo rullata ylös tai laskea vain osittain alas, jos ikkunaa ei haluta peittää kokonaan.


D-C-Fix on helppokäyttöinen ja edullinen tapa uusia kodin pintoja ja tuoda uutta ilmettä sisustukseen. D-C-Fix-tarroja on saatavilla myös näkösuojaksi läpinäkyviin pintoihin. Voidaan käyttää uudelleen. Sisustustarra toimii kontaktimuovin tapaan ja. Käytä asennuksessa saippuavettä ja ikkunanpesulastaa.


Leikkaa haluttuun kokoon. Kastele ikkuna saippuavedellä. Aseta kelmu ikkunaan ja tasoita sen ikkunanpesulastalla Vedä . Pitäisi poikain harrastelutilaan saada ikkuna , josta näkee ulos vaan ei sisään.


Perusvaihtoehto toteuttaa tuo peilikalvon avulla. Aloimme kuitenkin pohtia hifimpiä ratkaisuja, esim. Voisiko joku osaava kommentoida miten . U-arvoa (lämmönläpäisykerrointa).


Kesällä torjuu auringon lämpöä. Talvella estää lämpöä poistumasta ulospäin ikkunan kautta. Sisältä näkee ulos, mutta ulkoa ei näe sisälle.


Ylivoimaisesti edullisempi ratkaisu ilmalämpöpumpulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje