Miele fingerpori

Fingerpori Viivi ja Wagner Wumo Jäätävä Spede Karlsson Fok_It Lisää sarjakuvia. Donald Trumpilta kehotus seistä Super Bowlin kansallislaulun ajan – jälkipuinti keskittyi siihen, mitä laulun esittäjä Pink heitti suustaan 5. Kommentti: Muutaman sekunnin . Mitään myyntipiikkiä Tulit juuri mieleen -sarjakuvastrippi ei ole kuitenkaan aiheuttanut. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.


Selittäkää mikä tuossa pitäis naurattaa? Britannian X Factorissa menestynyt Saara Aalto tuomaroi suomalaisversiossa . Ja mieleen hiljaiseen taas syntyy. Mitkä ovat rautalankaporaajien suosikki- Fingerporit ? Kerro oma ehdotuksesi parhaiden sarjaan sopivasta stripistä kommenteissa!


Helsingin Sanomien lukijat ovat valinneet kaikkien aikojen parhaan Fingerpori - stripin. Vierailija kirjoitti: Juuri noin. Se on sitten oma sarjakuvansa . Käyttää mieltään siivoukseen. Otsikko Fingerporin lehdessä: Mannerheimintie ruuhkautui pahoin.


Suzuki sammui Mannerheimintien ja Kaivokadun risteykseen. Kuvana kyseisessä artikkelissa olisi ko. Suzuki on sekä automerkki että japanin kielinen nimi). Tältä toinen tuotantokausi näyttää - TV ja leffat - 05.


Iäkkään leskirouvan koti myllättiin ja miesvainajalta saadut korut varastettiin: ”Kotini on raiskattu” - sängystä löytynyt taltta paljasti murtomiehen - Kotimaan uutiset - 05. Tapio Suominen palasi ruutuun - ”Kaksi Mattia rauhoitti mielen ” - Muut lajit - 05. Sä oot Maailman Pelottavin Basisti!


Nilkkasukat -Pack Finge. Kylien poikamiehet jäivät nuolemaan näppejään, kun vähätkin naiset houkuteltiin vastaanottokeskuksiin. Se oli yhteiskunnan maksamaa seksiturismia, jossa suomalainen jätkä maksoi sen, mikä järjestettiin Lähi-Idästä. Niiden tarkoituksena on vaihtaa miespuolinen väestö ”suvakkien” toimesta.


Toivon, että Fingerporissa yöpyvä malttaa huoneeseen suunniteltuihin yksityiskohtiin tutustumiselta käydä myös kaupungilla Tallinnaa ihailemassa. Olisikohan jopa tulevien suosikkiäänestysten kamaa. Hyvä oli varsinkin kun idean sain. Kunnanhallituksen johtoon nousee ehdokas jota äänestää yksinkertainen enemmistö. Taitaa nää jutut olla naapurin trollauksia, huitaisuja sinne tänne, ei kohdistu kuitenkaan kuin vähän järkeä saaneiden mieliin.


Kuudes Pikku- Fingerpori painuu maata syvemmälle. Parhaassa undergroundisessa hengessä etenevässä pitkässä Fingerpori -seikkailussa lyödään hippaa ja hippejä sekä pyritään kehittämään Fingerporin joukkoliikennettä suunnittelemalla metroa. Pertti Jarlan strippien lisäksi Pikku- Fingerpori sisältää jälleen joukon . Kaikki on siis Fingerporissa niin kuin pitääkin, pienellä turkulaislisällä maustettuna. Ollaan alatyylin ja mauttomuuden ytimessä, pieruvitsien, sovinismin, strereotypioiden ja karikatyyrien herkullisessa sopassa.


Tähän tosin Rivo-Riitta sanoisi, että minä teille . Miele on kyllä klassikko.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje