Kaislaleikkuri myydään

Kaislanniittokone Doroleikkuri Wasse, Työkoneet, Työkoneet ja kalusto, Naantali, Tori. Kaislaviikate kaislaleikkuri , Venetarvikkeet ja veneily, Nivala, Tori. Y Venetarvikkeet ja veneily.


Klikkaa kuvaa saadaksesi lisätietoja. Nyt muuttuneet tuotannolliset seikat mahdollistavat niiden tekemisen jälleen mutta vasta ihan loppusyksystä. Hyvä palaute ja edelleen jatkuva kysyntä, kiitos tyytyväisten asiakkaiden, johti tähän ratkaisuun.


Kaislaleikkurit ovat olleet poissa valmistusohjelmasta muutaman vuoden. Sivustoa päivitetään, kunhan on tuotetta on . Tietääkö joku mistä saisi hyvän ja toimivan kaislaleikkuri. Mökkirannassa on kaislaa, jota pitää niittää.


Nyt myynnissä Omavalmiste KAISLALEIKKURI moottorivene KAISLALEIKKURI - Oulu, Pohjois-Pohjanmaa. Puolivalmiste, rakennussarja. Ensimmäinen kuva on vastaava kaislaleikkuri kokonaan valmiina. Saatavana myös muita osia kaislaleikkuriin.


Sähkömoottorinsa ansiosta leikkuri on käytännössä äänetön. Kumpi vain, voit saada parempi ja suurempi vesialue käyttöösi jos käytössäsi on oma kaislaleikkuri. Mallisto koostuu pienestä ja nerokkaasta Handy-kaislaharavasta bensiini- ja hydraulitoimisiin versioihin suoraan veneeseen asennettavaksi. Nettikoneessa on 5ilmoitusta kohteesta Omavalmiste.


Meiltä löydät metsäkoneet, maatalouskoneet, nosturit, työkoneet, vaihtolavat ja kuljetuskaluston. Parasta mitä markkinoilta löytyy! Myydään vähän käytetty kaislaleikkuri.


Varmasti katkeaa kaislat,heinät ja ihan kaikki mitä pohjasta vaan löytyy. Voi vetää veneestä käsin tai kävellen rantaa myöten. Kaupunginosa: Siilinjärvi.


Järvi- ja merikäyttöön soveltuva akkukäyttöinen kaislaleikkuri. Laite kiinnitetään kätevästi aironhankaimiin mukana tulevalla pikakiinnikkeellä. Niittäminen voidaan suorittaa soutamalla tai perämoottorilla ajaen. Laite voidaan helposti purkaa pieneen tilaan kuljetusta tai säilytystä varten.


Karjalohjalla, Enäjärven Venholahdella kesämökin omistava Erkki Lahtinen ryhtyi rakentamaan omatekoista kaislaleikkuria siksi, että myynnissä olevat leikkurit maksavat niin paljon, että ne ylittävät Lahtisen kipurajan. Kuljetussuoja terälle sekä kaikki . Pisti oikein vihaksi, hän sanoo. Valmiit kaislaleikkurit maksavat Lahtisen mukaan noin . Moottorikäyttöinen kaislaleikkuri.


Vene Terhi 38 perämoottori Yamaha hp. Traileri kuumasinkitty, uudehko, hyvä. Syvyys jopa m, terän leveys m. Alempana ilmoitettujen jälleenmyyjien lisäksi toimitamme leikkureita myös muille paikkakunnille sopimuksen mukaisesti. Toimitamme ruotsalais- valmisteisia. Olen suunnittelemassa omaan käyttöön n. Honda-kopio moottorin jatkoksi tulevaa kaislaleikkuria veneen kylkeen.


Tuota vaaka-akselikonetta meinasin siksi kun niitä on suunnilleen satasella myynnissä ja nuo pystyakselikoneet parinsadan luokkaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje