Isoäidin rukous

Pysäkki on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon tuottaman verkkohartaus. Kiitän sinua tästä lapsenlapsesta. Kiitos, että saamme nähdä hänessä luomistekosi ihmeitä. Voisiko joku auttaa joka omistaa kodin rukous -kirjan, meillä on ristiäiset tulossa ja haluasimme isovanhempien lukevan isovanhempien rukouksen joka on.


Sydämeen syöpyi mummon rukous.

Olin yötä äidinäitini luona Nivalassa. Kaisa Halme muistaa hyvin lapsuutensa hengellisen avainkokemuksen. Heräsin yöllä siihen, että hän istui . Lapsenlapseni 20-vuotta, teki itsemurhan viikonloppuna. Pitkäaikainen masennus ja vastoinkäymiset yhdistettynä viinaan ja mielialalääkkeisiin veivät voimat.


Pyydän, rukoilkaa hänen vanhemmille voimia. Poikani on ollut raittiina kohta vuoden, pitkän yli vuosikymmenen .

Poista pahat painajaiset lapsen unten polulta. Tasoita kujat, silota tiet pienokaisen kulkea. Päivän kehrän anna paistaa, suven suloisuutta maistaa.


Ilon lähteestä ammenna, lapsuusmuistoja kartuta. Silkkihanskoin taputtele, sylissäsi kanniskele, turvallinen olo suo, hellyys tuo lapsen luo. Millaisia rukouksia onkaan olemassa? Lue kauneimmat, koskettavimmat ja Suomen evankelisluterilaisen kirkon tutuimmat . Haluatko, että isoäiti opettaa sinulle uuden rukouksen? Ja sitten me opettelimme isoäidin rukouksen , hän istuen vuoteen reunalla kuin pyhä enkeli ja minä kuin suurta juhlaa viettäen, pää tyynyllä, soperrellen: ”Armosta, oi Isä, lainaa, mitä lapses anelee.


Jeesus, turvaks tule aina, meitä myöskin auttele. Muita Suomen evankelis-luterilaisen kirkon videoita: Linkki: Muita videoita. Ei kommentteja: Lähetä kommentti. Uudempi teksti Vanhempi viesti Etusivu.


Tilaa: Lähetä kommentteja (Atom). Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa. Rukous on voimakasta ajatusta ja keskustelua Korkeimman kanssa.

Autamme Sinua rukoilemalla kanssasi. Sinun ei tarvitse kertoa enempää rukouksesi sisällöstä, jos et halua. Rukouksesi kuullaan ja siihen vastataan. Niinpä isoäidin rukouspyyntö oli, että Jumala pelastaisi sen häijyn pikku pirulaisen, jotta se voisi purra lisää ihmisiä.


Cambodia Child Prostitute Shock Clip - 21. Kannen lisäteksti Isovanhemman rukous voi paljon kertoo, millainen punainen lanka kulkee läpi kirjan. Se on rohkaiseva, käytännön ohjeita antava ja raamatullinen opas esirukouksesta. Samalla se tarjoaa lukijalle runsaasti lasten kasvatukseen liittyvää tietoa ja käytännön vinkkejä. Onko yleensä mahdollista ryhtyä uskomaan?


Isoäidin elämä ja asenne olivat kuitenkin rohkaiseva esimerkki. Aki ajatteli, ettei hänellä toisaalta ole mitään menetettävää. Hän päätti järjestää Jumalalle testin. Seurasi haparoiva rukous.


Isoäiti häälyi Zarin yllä ja lausui rukouksia. Jumala, jos olet olemassa, junaile minut lääkikseen. Zarin naama oli mennyt tummaksi ja hänen kurkustaan tuli kummallisia ääniä.


Sitten isoäiti yhtäkkiä juoksi pihalle ja huusi: ”Tayyebe, Tayyebe, juokse hakemaan lääkäri! Otin Zaria kädestä ja silitin hänen tukkaansa. Kasvot olivat melkein mustat. Hänen huulensa mumisevat äänettömästi joko rukouksia tai kirouksia. Isoäidin ylpeyden aihe ja muiden kateuden kohde ei ole kantanut hedelmää vuosiin.


Keittiössä tehdään valmisteluja, mutta rytmi on erilainen, varovaisempi kuin isoäidillä , joka haudattiin tänään miehensä viereen. Jostain ne rukouksen siemenet ovat tulleet. Muistan isoäidin kysymyksen, kun oltiin mummulassa: ootko siunannu ittes? Siinä se taisi olla, kertaalleen puheeksi otettu, ei siihen sen enempää palattu. Toisen isoäidin elämässä rukous oli vahvemmin esillä ja liittyi yhteisöön: rukoushuoneella kävijöiden joukko oli yhdessä . Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän koskisi heihin.


Opetuslapset moittivat tuojia, mutta sen huomatessaan Jeesus närkästyi ja sanoi heille: Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje