Grundig television käyttöohje

Grundig LED TV käyttöopas. Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta? Find the user manual you need for your TV and more at ManualsOnline.


TV :ssä on kaikki tärkeät liitäntämahdollisuudet sekä johdoilla että langattomasti - kuten HDMI-liitäntää, USB-tuloliitäntää ja niiden lisäksi sisäänrakennetut Wi-Fi ja Bluetooth. Joustaminen tarkoittaa sopeutumista ympäristöön ja tapahtumiin ympärillämme.

Liitä soitin ja televisio HDMI-kaapelilla, niin voit nauttia korkealaatuisesta digitaalisesta kuvasta ja äänestä HDMI OUT -liittimen kautta. Jos liität ”HDMI- Ohjaus” -toiminnon kanssa yhteensopivan Sony- television (sivu 16), katso television mukana toimitettuja käyttöohjeita. Katkaise television virta, kun työnnät CAM-kortin CAM-korttiaukkoon tai poistat sen siitä.


CAM-toimintoa ei tueta kaikissa maissa tai kaikilla alueilla. Lisätietoja saat valtuutetulta jälleenmyyjältä. Kytkettävä laite: Hi-Fi-äänentoistolaitteet (30). Toimenpiteet: Kytke audiolähtöliitäntöihin , kun haluat.


Suuntaa kaukosäädin television etuosassa olevaan kaukosäätimen tunnistimeen.

Poista kaikki esteet kaukosäätimen tunnistimen edestä. Kun irrotat television virtajohdon pistorasiasta ja kytket sen takaisin, television. Please try our search function first. Tehdasasetusten palautus ja kanavien haku.


Kanavien virityksessä kannattaa tehdä tehdasasetusten palautus. Varoitus: Jos aiot käyttää television seinäkiinnitystä, varmista, että olet lukenut seinäkiinnityksen käyttöohjeet tai pyydä ammattilaista kokoamaan se. TV - vastaanottimen ominaisuuksien mukaan voit ohjata TV :tä puhelimella, kun olet ladannut ilmaisen GRUNDIG TV -kaukosäädin-sovelluksen Apple App Storetai.


Useimmat televisiot suorittavat kanavahaun automaattisesti, kun kanavahaku käynnistetään. Joskus kanavat on haettava manuaalisesti. Jotkin televisiot saattavat vaatia tehdasasetusten palauttamisen ennen kanavahaun tekemistä ja useissa tapauksissa se on jopa suotavaa. May be the child lock function is activated. Solution: Press the button CODE on the remote control.


Leave this function with the STOP Button. Esimerkiksi painamalla TV -näppäintä kaukosäädin ohjaa televisiota ,. Uusimmat televisiot yhdistetään lähes poikkeuksetta internetiin ja ruudulla katsotaan yhä enemmän myös muuta kuin tv -ohjelmaa. Television tulee olla sammutettuna, kun CA- moduulia asennetaan.


Aseta katselukortti moduuliin oikein päin (kuva 1).

CA-moduuli asennetaan television CI-korttipaikkaan etikettipuoli televisiosta poispäin (kuva ). On monia tapoja katsoa Netflixiä televisiosta – tarvitset vain Netflix-sovelluksen kanssa yhteensopivan laitteen! Netflix-sovellus on saatavilla monissa älytelevisioissa, pelikonsoleissa, suoratoistolaitteissa, digibokseissa ja Blu-ray- soittimissa. Saat lisätietoja yhteensopivista laitteista ja tuotemerkeistä osoitteesta. Kaupoissa myytävissä televisioissa on isoja eroja, ja moni kaupan oleva televisio on jo myyntihetkellä vanha.


Ostajan kannattaa varmistaa, että televisiossa on DVB-T2-viritin, 4K-resoluutio, smart tv ja HDR. Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Kondensoiva kuivausrumpu kg kapasiteetilla ja näytöllä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje