Elica star kokemuksia

Ensimmäisestä puhelinkeskustelusta oli päivää ja tilauksen kirjauksesta viikko, kun kaikki oli valmista. Suomesta kysyttäessä toimitusajat huiteli 6-viikossa. Liesituulettimen tilasimme myös Virosta. Olin jo vuosia himoinnut Elica star liesituuletinta ja nyt . Vaasan asuntomessuilla oli yhdessä talossa se pallo.


Ei kait siinä ole muut kuin pannaan katosta roikkumaan ja sähköt se tarvii. Ei tullut sitten siinä katottua onko siinä minkälainen liitäntä, mutta ihan normaalilla töpselivirralla kait tuo käy. Siinä on moottori itessään eli kierrättää likaisen ilman lävitseen suodattimien kautta . Mahtavaa kun on taas saanut hyötykäyttää omaa lähes vuoden kokemusta rakennusalalta. Työt luistavat jo ikäänkuin ei mitään kolmen vuoden taukoa työelämästä olisi. Kellään kokemusta design-liesituulettimista?


Harkinnassa Savo Elica -collection malli Grace. Ei siis tule hormiliitäntää vaan aktiivihiilimalli. Osta ELICA STAR LIESITUULETIN Powerilta! Kattoon asennettava liesituuletin ja valaisin.


Nyttemmin kuitenkin tiedämme, että blingblingiin kyllästyy harvinaisen nopeasti. Ja miten ihmeessä ne kristallit puhdistetaan paistorasvasta? Myös Falmecin liesituulettimista osa on kauniita, mutta hinnan noustessa kolmeen tuhanteen euroon, en edes esittele niitä . Rakennusblogeja ja nettiä on tullut viime aikoina selailtua urakalla ja muutamia hienoja ideoita tullut samalla bongattua. Etenkin yksi bongaus on jäänyt mieleen jo vuoden alusta heti ensikohtaamisesta lähtien.


Nyt tarvitsisin kokemuksia erityisesti aktiivihiilisuodatinkuvuista, onko jollakin lukijalla sellaista tai vaikka jollain tutulla jonka kanssa olet aiheesta puhunut? Meillähän on tuolla uudessa. Star (kyllä, tämäkin on liesituuletin!). Mä tykkäisin tuosta Elican tötteröstä, se on mun suosikki noista. Kun liesituulettimelta kaivataan näköä ja tyyliä, kannattaa kääntyä Elica Collection tuotteiden puoleen.


Tässä on esittelyssä Star nimeä kantava liesituuletin, joka muistuttaa ehkä enemmänkin kattovalaisinta. Näyttävää liesituuletinta ohjataan kaukosäätimellä. Lisää Elica Collection tuotteita löydät täältä. Moni on kysellyt, onko meidän liesituuletin todella vaikea puhdistaa. Tämänkin HUOMAAMATTOMAN työn (pahoittelen isoja kirjaimia, tämä vain todella oli minulle lähes konmarin tavoin mullistava oivallus) hoitaa hän, jolla ei ole peukalo keskellä kämmentä.


Ohjaus Elektroninen Tehoalueita 3. Melutaso (dB) - dB. Elica Star on mielestäni nimenomaan siitä hyvä . Silmiähivelevän kaunis Star Kristalli-liesituuletin. Touch-sensitive kytkimet. Materiaalit: teräs ja lasi.


Star ja Grace – tuulettimien ohjaus tapahtuu tämän taikasau- van tai erillisen ohjausyksikön avulla. Upean tyylikäs Star on helppokäyttöinen ja puhdistat sen vaivattomasti. Konepestävä rasvasuodatin. Mukana Long Life Aktiivihiilisuodatin.


Hormiliitoksen halkaisija: 1mm. The spherical shape is dressed with hundreds of tiny cascading glass prisms, which softly reflect light and elegantly Illuminate any room. FINISHES, Stainless steel.


Tiger Productions 1108571.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje