Dc fix peiliovi

Videolla näytetään miten urallinen ovi pinnoitetaan sisustuskalvolla. Sisustuskalvoa voi venyttää tai kutistaa. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen.


Voin kyllä tästä huolimatta suositella DC fix -kalvolla päällystämista, vaikka ovien kulmat olisi pyöristetyt. Kunhan pinta on tasainen (ei esim. peiliovi ) ja ehjä. Dc - fix ois muuten varteenotettava vaihtoehto, mutta noi ovet on tosiaan peiliovet , eli eivät tasaiset. Vai pitääkö vaan kestää niitä kamalia kaapinovia niin kauan, että ne on ehkä mahdollisesti joskus hamassa tulevaisuudessa mahdollista uusia?


Ja olipa se in eli ei niin en tykännyt siitä. Katselin Terran alesta uusia tasoja. Ja en ole valmis maksamaan montaa sataa yhdestä laminaattitasosta kun Oulusta saan puutason alta satasen.


Oulun reissua ja kesää odotellessa marssin sitten dc - fix -hyllylle. Rullia oli paljon mutta toivomaani . Dc - fix on ystäväni, ensin sitä saivat ylleen kaakelit ja sittemmin myös koko kaapisto ja työtasot. Kaapit ovat peiliovilla , niitä siis ei oikein kannata lähteä kontaktimuovin kanssa fiksaamaan, joku taitava maalari olisi ruiskun kera tähän pätevin vaihtis.


Tason voisin laittaa dc-fixillä . Rahatilanne ei juuri asunnon oston jälkeen antanut periksi kattavalle keittiöremontille, joten päätimme ratkaista asian omalla tavallamme. Nettiä selattuamme ja monia vaihtoehtoja pohdittuamme, päätimme kokeilla kaappien ovien päällystämistä DC - fix kalvoilla, uusia vetimet, päällystää välitilan ja vaihtaa. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Puuttuu: peiliovi Vuokrakodin keittiön uudistus DC-Fix Avellino Beton -kalvolla.


Miehen vuokrakodin keittiön välitilan ja työtasojen uudistus sai viimein tuulta alleen, kun herra kipaisi Prismasta ostamassa rouheaa DC - Fix Avellino Beton - pinnoitusmuovia (rullan pituus 65cm). D-C - FIX kalvojen käyttöohjeet ja kalvot. Pähkinälaminaatti ja hempeän vihreät seinälaatat saivat upean ja maskuliinisen lookin kolmen tunnin työllä ja . Aiheeseen dc fix peiliovi liittyvät haut. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat.


Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio! Ostin myös uusia kahvoja kaappeihin. Samalla tarttui mukaan puu ja linnut -aiheinen . Tiesin, että moni muukin kamppailee saman ongelman kanssa, eli kuinka vuokra -asunnosta saisi loihdittua persoonallisen ilman poraamista ja tapetointia, joten aikani etsittyäni löysin ilmiön nimeltä dc fix.


Olen jo hetken aikaa seuraillut d-c fix -hehkutusta, enkä ole löytänyt sitä paikallisten kauppojen valikoimasta. Sitä mitä ei löydy normaaleista kaupoista, löytyy Vesa Keskisen. Voiku meidän keittiökaapin oville vois tehdä saman, mut ei voi kun ne on peiliovet. Blogissani on muuten sinulle haaste, jos jaksat . Tunnisteet: DC - Fix , keittiön ovien päällystäminen, keittiön ovien tuunaus, keittiön sisustus, musta keittiö, musta-valkoinen keittiö, sisustus, tuunaus DC - Fix. Meillä on vaan peiliovet , joten taidan tyytyä maaliin.


DC fix -ohjeet näköjään pysyvätkin blogini lukijatilastoissa kestosuosikkina. On eri levyisiä, pituisia ja kuosisia. Itse käytin kalvoa peilipintaan, mutta käsittääkseni sillä voi päällystää lähes mitä vaan. Jaa että mitä homma ajallisesti vie? Ainakin yhdeksän peilioven kohdalla.


Toisaalta kun tulos on onnistunut, se kyllä palkitsee :). Huoneeseen päin isot peiliovet antavat tilan tuntua ja monistavat ikkunasta tulevan valon. Nukkumatilan voi erottaa huoneesta.


Bauhausissa ja Etolassa myydään vahvaa kontaktimuovia ( d-c - fix ), jota on helpompi työstää kuin ohuempaa kirjojen päällystämiseen tarkoitettua muovia. Makuuhuoneen tummanruskean sängynrungon päällystin valkoisella dc - fix kontaktimuovilla, jossa näkyy puunsyyt vähän saman tapaan kuin sängyssä näkyi aiemminkin. Kodin Terran verkkokauppa.


Haluaisin ainakin tähän isompaan eteiseen peiliovet tuohon alla olevaan kuvaan suunnittelemalleni paikalle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje