Block lamppu polttimo

Varalamppuna voi käyttää myös muuta E14-kantaista lamppua, esimerkiksi uunilamppua. Pidä aina yksi varalamppu kotona, jotta voit helposti vaihtaa lampun tarvittaessa. Lamppu koostuu kahdesta valetusta lasitiilestä, johto on tekstiilipäällysteinen. Designtuotteita oikeaan hintaan. Valonlähde on LED- polttimo.


Siis onko perinteinen hehkulamppu vai energiasäästölamppu?

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Tervetuloa verkkokauppaamme tai lähimpään myymäläämme. Block -valaisin Mini, Lasinkirkas - Hemtexiltä löydät kaikki kodintekstiilit. Valaisimen sisäpuoli on hiekkapuhallettu, mikä pehmentää valoa kauniisti. Block lunastaa tämänkin lupauksen täydellisesti.


Aiemmin käytin hehkulangalla varustettuja uunilamppuja ja jostain syystä polttimo paloi todella usein. Sitten löysin halogeeniversion ja johan on kestänyt - valotehokin on parempi. En jaksa ennää… Omalla kokemuksellani siis sanon nyt suoraan, tämä . Ajatus on hauska ja samalla todellisuudessa mahdoton, mikä tekee siitä kutkuttavan .

Block on kuin jääkuutio, jonka sisällä palaa hehkulamppu. Harri Koskisen suunnittelema Block-valaisin on jo klassikko. Block - lamppu koostuu kahdesta valetusta lasitiilestä, joiden sisään lamppu jää. Lampun muoto on hiekkapuhallettu. Kahdesta valetusta lasitiilistä koostuva, hiekkapuhalluksella muotonsa saanut lamppu on klassikko!


Materiaali: valettu lasi, valaisimen mukana toimitetaan lamppu. Väri: musta tekstiilipäällysteinen johto, lasin kirkas. BLOCK lamppu koostuu kahdesta valetusta lasitiilestä, joiden sisään lamppu jää.


MINI BLOCK lampun johto on muovinen musta. Yksi vinkki omasta kokemuksesta: lamppua vaihtaessa kannattaa asettaa se uusi polttimo vaikka talouspaperin kanssa paikalleen - jos siihen pääsee vähänkin rasvaa . This pack of replacement light bulbs fits the smaller block lamp. Koko: 5cm x 12cm x 8cm. Tuotteeseen liittyvät muut tuotteet.


New Yorkin Modernin taiteen museon klassikkojen joukosta. Upea vaihtoehto arvolahjaksi. Tekstiilipäällysteinen johto antaa hienostuneen lisän valaisimen ilmeeseen.


Polttimoksi sopii 15W:n uunilamppu. Tarjouksessa Block valaisin!

Lasitiilten sisään jäävä lampun muoto on hiekkapuhallettu. Valaisimessa on tekstiilipäällysteinen johto, valkoinen tai musta. Kun reikä on saatu aikaiseksi, asettele lampun sisään led-valosarja. Jos sattumalta löydät isolla reiällä varustetun lasitiilen jo valmiina, voit asentaa valaisinsarjan, mutta muista laittaa polttimoksi led-poltin.


Näin sinulla on tunnelmallinen oma block -valaisin joka sopii sinun sisustukseen. Valaisin koostuu kahdesta käsinvaletusta lasitiilestä, joihin on hiekkapuhallettu lampun muotoinen syvennys. Ostetaan 1-kpl design house stockholmin block -valaisin mustalla johdolla.


Block light mini, kirkas vaatii valolähteen emax w- . H4- polttimoissa on sekä lähi- että kaukovalolanka, mutta testissä mittaukset tehtiin ainoastaan lähivalolangoille. Perusteluna tälle on se, .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje