Biojätepussi tabloid

Näin taittuu tabloidista biojätepussi. Ota lehdestä kolme aukeamaa kolmen sivun nipuissa. Asettele aukeamat rinnakkain siten että niiden pitkät sivut ovat noin kolmasosan leveydeltä päällekkäin. Kuinka tabloid -kokoisesta sanomalehdestä taitellaan biojätepussi.


Edellinen vinkki Seuraava vinkki. Kun lajittelet kodin jätteet oikeisiin jäteastioihin, me voimme toimittaa ne hyötykäyttöön. Lajitellusta jätteestä saadaan esimerkiksi teollisuuden . Ota useita sanomalehden aukeamia. Käännä aukeama sitten nurin päin alustaa vasten. Jos teet pussin tabloidi -kokoisesta lehdestä, poista ensin aukeamia yhdistävät niitit ja aseta aukeamat sitten limittäin niin, että kokonaisleveydeksi . Kun olet lukenut lehden, saat siitä kätevän biojätepussin.


Jos olet tottunut taittelemaan pussin broadsheet-mallin lehdestä, sen saa tehtyä myös tabloidista. Miten tabloidi -Hesarista saa taiteltua biojätepussin ? Video näyttää, miten tabloid taipuu tilavaksi pussiksi. Sujauta päällimmäinen taite alemman sisään. Pyöräytä lehti siten, että taiteltu alareuna osoittaa ylöspäin.


Lauantaista alkaen Kaleva ilmestyy tabloidina. Siitäkin voi taitella biojätepussin. Taita lehti noin puolivälistä. Pujota taitellun aukeaman vapaa alapää ylätaitoksen alle.


Myös Pirkanmaan jätehuolto on tehnyt videonsiitä, miten tabloid -lehdestä askarellaan biojätepussi. Katso myös Marttojen biojätepussivideo. Lisätty artikkeliin kuva.


Keskisuomalainen-konsernin ympäristöassistentti Marjo Salovaara näyttää, miten tabloidista taitellaan biojätepussi. Jos luet kommentteja tai kirjoitat niitä, muut käyttäjät voivat nähdä, milloin olet . Download video Biojätepussi tabloid -lehdestä - Roskn Rollin neuvoja Mailin Kurkisuo näyttää, miten. Biojätepussin tekeminen onnistuu vallan mainiosti myös tabloidikokoisesta Savon Sanomista.


Aikaa siihen ei mene kuin minuutti. Rosk´n Rollin neuvoja Mailin Kurkisuo vakuuttaa, että biopussin taittelu sujuu tabloidista aivan yhtä näppärästi kuin suurikokoisemmasta broadsheet-lehdestäkin. Mikäli biopussiin on tulossa kovin. Alla kuvaohje sekä tabloid - että broadsheet-kokoisesta lehdestä tehtävään pussiin.


Tästä klikkaamalla pääset englanninkieliseen neliönmallisen jätepussin ohjeeseen, jossa on erittäin hyvä kuvaohje. Selvennykseksi, että tabloid - kokoinen lehti on nykyisen Hesarin kokoinen ja broadsheet vanhan. Vävy soitteli, että Hesarin lukijat ovat huolestuneita, saako tabloidi -Hesarista taiteltua biojätepussin. Oikeastaan itsekin ajattelin ihan samaa. Pitääkö kerätä varastot täyteen Hesareita ja tarjota niitä ihmisille, jotta hienosti alkanut kompostointipussien taittelu ei lopu lehtien siirtyessä tabloid -kokoon.


See what people are saying and join the conversation.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Savustuskaappi ohje

Kuivausrumpu hihnan vaihto

Astianpesukone hana asento