Twinner suulake kokemuksia

Tilasin kyseisen suulakkeen ja se osoittautui hyväksi, mutta ongelmana on se, että en oikein tiedä voiko sillä siis imuroida mattoja ja lattioita molemm. Vaihdoin imuriin Twinner - suulakkeen , kun edellinen meni rikki. Ei voi uskoa, että tätä niin kehutaan joka paikassa.


Ja meillä todella imuroidaan ( kolme lasta, kaksi erittäin pitkäkarvaista koiraa ja kissa). Eläimet tuo dyyneittäin hiekkaa sisälle ja tuo edellinen suulake toimi hyvin.

Onko kokemusta twinner pölynimurin suulaakkeesta? Mistä imurin suulakkeeseen uudet pehmusteet? Käyttääkö kukaan imurissa twinner - suulaketta ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu › Yleistä keskustelua Välimuistissa Samankaltaisia 7. Mikä olisi hyvä suulake keskuspölynimuriin? Meillä on imuri, jossa on todella kömpelö ja painava suulake.


Ostin Twinner - suulakkeen , joka on ihanaN kevyt ja helppo imuroida.

Siitä kuluu kuitenkin ne liukupinnat tosi nopeaan. Nyt huomasin kauttaaltaan hentoja naarmuja vastahiotussa parketissa, ja luulen . Onko sinulla jo kokemuksia tästä tuotteesta? Onneksi sain ostettua uuden Twinner - suulakkeen helposti ja nopeasti täältä ja imurointi onnistuu taas kuin tanssi. Silloin alkuun maksoivat ihan sikana, nyt tulleet hinnat alemmaksi.


Imurien omilla kolhoilla en suotu imuroimaan. Toi suulake ja Dysonin pussiton imuri on melkoisen hyvä yhdistelmä . Vanha Miele pitää aika kovaa ääntä, ja tuo twinner suulakke nostattaa sitä desibeliä vielä entisestä enemmän. Oli niin vanhoja viestejä joten kysytääs taas uusia kokemuksia tuosta merkistä :) Juu ja tiedän että on. Menalux Speedy Clean BSLlattiasuulake - fhp.


Meidän porukoilla on käytössä laminaatilla toi samainen suulake. Kävin oikeen tarkistamassa ja niin ovat kyllä tiiviisti paikoillaan ku oisi eilen ostettu tuo suulake ! Erittäin kevyt käyttää ja sopii mataliinkin paikkoihin, käy lähes kaikkiin kotitalousimureihin. Leveys: 3mm Halkaisija: - mm.


Sisäänrakennetut magneetit keräävät metalliset pikkuesineet, neulat yms. Sopii kaikkiin halkaisijaltaan - 35mm imuputkiin. Valmistettu kierrätettävästä ABS- muovista.

Imurin suulakkeet kaikenlaisille imureille. Pölynimurin suulake Twinner Magnetic. Kauttamme saat yhdistelmäsuulakkeet, parkettisuulakkeet ja muut imurin suulakkeet kaikille imureille.


Hankin setin auton siivoukseen. Setillä saa käytännössä normaalin imurin suulakkeet 2invarsi-imureihin. Kätevä myös mökille vaikka sohvan siivoukseen. Pieni miinus tulee käytettävyydestä, johtuen letkun lyhyydestä, mutta toisaalta ei vie tilaa… Lue koko . Philips, Volta, sopii myös imureihin, joissa putken muoto on ovaali, kuten Aeg ja Electrolux.


Näytä lisää Hinta: 4€. Twinner on kevyt ja matala suulake sekä matoille että koville pinnoille, sopii lähes kaikkiin pyöreäputkisiin imureihin. TWINNER - suulake universal.


Mainitsin ostaneeni Kärcherin allergiaimurin ja lupailin tehdä siitä juttua jahka käyttökokemusta olisi enemmän. Erikseen ostettavalla turbo suulakkeella voisi tehdä jtn mutta en tiedä koska viitsii ostaa 60€ maksavan lisälaitteen, jos se osoittautuukin pettymykseksi, tosin ei tiedä kuin kokeilemalla. Onko kenelläkään kokemusta tuosta Verkkokauppa. Nyt tilasin uuden suulakkeen kun olen paukuttanut vanhan rikki sohvan reunaan.


Liittää yleismallin suulakkeen imuriin. ADAPTERI OVAALI ø mm ELECTROLUX Tällä. Twinner lattiasuulake 050. Suulake säädettävällä putkikoolla! SE SUOSITTU pölynimurin suulake Twinner.


Sopiva suulake koville lattiapinnoille, esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje