Tumman spagetin keittoaika

Pakkauksen nettopaino: 5grammaa. Muutaman helpon vinkin avustuksella jokainen voi omassa kotikeittiössään onnistua keittämään spagettia , joka on kypsyydeltään täydellisen al dente. Spagetin kypsyyteen kannattaa kiinnittää huomiota jo 6–minuutin keittoajan jälkeen.


Spagetin keittäminen saattaa kuulostaa yhdeltä helpoimmalta keittiöhommalta, mutta senkin kanssa voi epäonnistua. Täydellisen kypsä spagetti on irtonaista ja juuri oikean kypsyistä.

Ota huomioon nämä asiat kun valmistat pastaa. Tarkista keittoaika pakkauksesta. Nopeasti kypsyvä pasta on loistava arkiruoka , mutta se muuntuu myös hienostuneeksi juhlaruoaksi. Pasta on monipuolinen raaka-aine.


Pirkka spagetti on valmistettu 1 durumvehnästä. Sopii erityisesti käytettäväksi kastikkeiden kanssa. Valitsemalla täysjyväisen, tumman pastan elimistö saa.


Parasta mun mielestä tulee kun laittaa reiluun keitinveteen ainakin rkl suolaa ja sitten loraus, reilu tai vähemmän reilu, öljyä.

Al dente pitää tietty olla. Siinäpä spagetti mitä voisin syödä vaikka pelkältään :-) Ai niin ja ei mitään huuhtomisia. Keitä pasta ilman kantta, veden pitää poreilla tasaisesti. Puuttuu: tumman Rainbow täysjyväspagetti 5g, rainbow - foodie.


Loppuiko spagetti taas kesken – vai keititkö kerralla viikon annoksen? Yksinkertainen niksi pelastaa. Aiheeseen tumman spagetin keittoaika liittyvät haut.


Mies huuhtelee siis aina makaronit keittämisenjälkeen ja on irtonaista,eikä klimppistä mömmöä. Mä en jaksa huuhdella,joten mun keittämä makaroni klimppiytyy suolasta,sekoittamisesta ja öljystä huolimatta. Miehen makaronissa ei ole suolaa ja öljyä. Meidän makaroni on ihan tavallista myllyn parasta ( tummaa ). Jonkin verran spagetista lähtee väriä. Tumma spagetti on jo hieman lähempänä samaa makua, mutta pavun ominainen maku mustapapuspagetissa on tietysti läsnä.


Koostumus tässä papuspagetissa on omalla tavallaan . Tarttuuko pasta ikäväksi möykyksi? Ei enää, kun muistat ison kattilan!

La Molisana Tumma Spagetti täysjyvävehnäpasta 500g. Kokeile tummalla pastalla, ei ainaskaan liisteröidy niin helposti mulla, enkä edes käytä öljyä. Ja kun syö heti valmistumisen. Suomalainen spagetti on poikkeuksetta kelvotonta. Mittaa keittoaika siitä kun vesi alkaa kiehumaan uudestaan pastan lisäyksen jälkeen.


Minä teen spagetin seuraavasti: - Mitaan sopivan määrän valmiiksi pilkottua spagettia annoksen verran ja siihen tummaa soijarouhetta dl. Liemikuution voi käyttää. Rouhetta ei tarvitse esiliuottaa. Spagettia teen myös ilman soijarouhetta ja maustan chilipippurilla, aromi- tai . Samoin spagettia keitettäessä pussissa lukee minuuttia niin sillti pitää keittää minuuttia ennen kuin se on pehmennyt. Lyhyet keittoajat laitetaan usein pakkaukseen niin että keittoaika näkyy selvästi ja tällä harhautetaan kuluttajaa ostamaan kyseistä tuotetta.


Osta tummaa pikariisiä, jos on kiire. Keitä al denteksi, näillä laaduilla tumma pasta kiehui minuuttia, vaalea tulee usein minuutissa. Veden kuumetessa ja spaghetin kiehuessa. Anna tomaattien hautua kannen alla miedo(imma)lla lämmöllä välillä sekoitellen, kunnes spaghettien keittoaikaa on jäljellä 2-minuuttia. Monesti silti keittoaika on paketeissa ehka hieman alakanttiin.


Kovaa se on vaikka kuinka kauan keittäis, spagetin ja makaronin syön tummana mut riisin vaaleana. Kyllä se spage on paljon hitaampaan kuin esim.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje