Pukeutuminen ristiäisiin ristiäiset nimiäiset

Olimme alkukesästä ristiäisissä ja kun tulimme juhlapaikalle niin ihmetykseksemme huomasimme suurimman osan vieraista olevan T-paidoissa ja shortseissa. Yksi vieras tepasteli paljasvarpain! Omasta mielestäni ristiäisiin pukeudutaan siisitistä. Ne ristiäiset joissa olen aiemmin ollut niin niissä miehillä . Meillä on pian esikoisen ristiäiset ja kyselisinkin kokeneemmilta, että miten olette pukeutuneet ristiäisiin ?

Kun perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi, vanhemmat valitsevat lapselle sukunimen. Sama sukunimi annetaan perheen kaikille lapsille. Se voi olla isän tai äidin sukunimi tai.


On hyvä sopia edeltä käsin kuka hoitaa ristiäisten kuvauksen kasteen aikana ja kasteen jälkeisessä juhlassa. Sanoisin että kannattaa pukeutua sellaisiin arkivaatteita astetta juhlavampiin, muttei kuitenkaan mihinkään iltapukuun sentään. Ja niihin kirkossa pidettäviin ristiäisiin suositus olisi olla olkapäät peitettyinä.


Värinä voi ollalähes mitä vain. Ehkei kuitenkaan ihan täysmustaa tai täysvalkoista asua.

Isoveljen vaatteet nimiäisissä ? Voiko äidin asu olla musta ristiäisissä ? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Nimiäisten pukukoodi? Siisti, juhlavahko vai hääetiketti. Sen verran nättiä päälle ettei kuvat hävetä ;-). Kyseessähän on pienen ihmisen suuri juhla ja hänen vanhempiensakin tärkeä päivä.


Parasta päälle tietenkin, mitä kaapista löytyy. Mulla itselläni oli ostettu oman lapseni juhliin vähän polven. Miksi ihmeessä pukeutua pukuun vain siksi että joku sitä sinulta odottaa? Helteellä puku ja kraka, tai villatakki peittämässä spagettiolkaimia - ahdistava ajatus. Eiköhän ihmiset ristiäisiin sen vauvan takia mene, eikä muiden vieraiden pukeutumista kyttäämään.


Pukeutuminen on osa persoonallisuutta, kuten esimerkiksi . Lisäys: Hyvä juhlapukeutuminen on mielestäni sellaista, että kukaan muu (asiaan vihkiytymätön) ei oikein tajua miksi se näyttää hyvältä, se vain näyttää. Voisi sanoa että kaikki ristiäiset ovat olleet varsin keskivertosuomalaisten perheiden pitämiä evlut- ristiäisiä. Ristiäiset ovat perhejuhla, joka pidetään yleensä päiväsaikaan.


Liian juhlavaa pukeutumista tulee välttää.

Jos olet kummi, vältä kirkkaita ja tummia värejä, sillä ne saattavat pelästyttää lapsen. Ristiäisiin ja muihin ilon juhliin ei kuulu musta solmio. Sylikummin kannattaa välttää myös kirkkaanpunaista kynsilakkaa ja vahvoja hajuvesiä.


Se on ristiäisissä varattu lapsen kastemekon väriksi. Kastejuhla – pukeutumisetiketti. Mä kohtasin paljon kysymyksiä, kun kerroin kerroin ihmisille, että me pidetään vauvalle nimiäiset ristiäisten sijaan. Vaikka kastejuhla pidetään usein kotona, sen ei tarvitse laskea pukeutumisen tasoa – onhan kyse juhlasta.


Olin sukulaislapsen ristiäisissä ja olin pukeutunut pellavaiseen, harmaaseen housupukuun. Kaikilla muilla oli kuitenkin lyhyet mustat juhlamekot huiveineen ja korkokenkineen, ja tunsin itseni ihan alipukeutuneeksi. Nyt olen menossa toisiin ristiäisiin ja haluaisin välttää saman virheen. Mietityttää jo valmiiksi minkälaista vaatetta ristiäisiin laittaisi? Imetys pitää pitää mielessä, samoin kuin se että on vasta synnyttänyt ja oma kroppa v. Ensimmäinen mekko on jotenkin erityisen sopiva ristiäisiin , juhlava, mahtaisiko se siis olla valintasi?


Meille tulee sitten aikanaan nimiäiset ja kuvittelen pääseväni pukeutumisen suhteen todella vähällä. Mietin jo huvikseni tuossa kerran, että voitais pitää . Taitaa olla jo ajankohtaista suunnitella ja viettää ristiäisiä , joten avataanpa tälle aiheelle ihan oma aiheensa! Olen aina ihan pihalla, kun on kyse ohonkin juhlavampaan tilaisuuteen pukeutumisesta. Miten sukulaislapsen nimiäisiin kuuluu. Millaiset vaatteet poikavauvalle ristiäisiin ? Etelä-Suomen Sanomien mukaan juhlista voi tehdä oman perheenne näköiset, perinteiset tai uudenlaiset,.


Puuttuu: pukeutuminen Vinkkejä vauvan ensimmäiseen juhlaan eli ristiäisiin tai nimiäisiin. Uutiset › Kotimaa Välimuistissa 10. Entistä useampi viettää nimiäisiä ja harvempi ristiäisiä.


Aiheeseen pukeutuminen ristiäisiin ristiäiset nimiäiset liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje