Proq savustin

Voidaan käyttää missä tahansa hyvän ilmankierron omaavassa savustuskaapissa. Tällä laitteella teet esimerkiksi hiili- tai kaasugrillistä kylmäsavustimen. Erittäin tasainen savustustulos. Toimii ilman sähköä tai sytysnestettä.


Mukana tulevalla kynttilällä sytytät purun, joka palaa tasaisesti labyrintissä. Paketin mukana toimitetaan myös pussi savustuspurua.

Teräksinen kylmäsavustuslaite. Vastuksen teho ei riitä paksuille kiekoille. V ~ Hz 13V Maksimi teho W IPsuojattu. ProQ monitoimigrilli tekee ulkokokkaamisesi helpoksi, monipuoliseksi ja onnistuneeksi elämykseksi.


Samalla laitteella grillaat normaaliin tapaan nopeasti hiilloksen päällä tai epäsuorasti miedossa lämmössä. Lisäämällä savulastuja on käsissäsi tehokas savustin. Uusi, isompi ProQ -kylmäsavugeneraattori, jolla savustat yhdellä täytöllä jopa 14– tuntia.


Laite sopii monenlaisten elintarvikkeiden, kuten kalan, lihan ja juuston kylmäsavustukseen.

Motonet hakutulokset, auto varaosat löydät varaosahausta. On tärkeä suolata kalat huolella. Käytän maldon-suolaa ja käärin fileet pergamiiniin ja sanomalehteen ja pidän vuorokauden hyvin kylmässä jääkaapissa suolautumassa. Pergamiini ja sanomalehti imee suolan irrottaman . Pro Q savustin on erittäin hyvä. Tätä laitetta voi käyttää missä tahansa savustuslaitteessa, tai vaikkapa vanhassa jääkaapissa.


Laitteella saa tasaisen savuntuoton jopa kymmenen tunnin ajaksi. Pro -Q savustin , pikkumalli ihan oikeasta savustimesta. Jos Pro-Q:ta pitää hoitaa ja säätää, tuo Weber on kuin juna.


Ja Kävipä Pro-Q: lle sitten talvella miten tahansa, mieheni tuntien pikku-Weber voi saapua rantaan vielä pyytämättä ja yllättäen kuin sen erään naisen faksi. Rebel Smoker savustin on kaikesta huolimatta ihan kelvollinen savustin , joskaan ei lukeudu kaikkein edullisimpiin. Vastaavassa hintaluokassa pyörii myös ProQ :n savustin , jota kannattaa myös harkita. Siipien ollessa savustimessa, kävin silloin tällöin tarkastamassa savustimen lämpötilan ja laitoin tehoa suuremmalle, jos lämpötila oli alhainen. Ajanottamisen lopetin 1h min jälkeen,.


Kylmäsavustus hoituu Weeberin pallogrillillä ja ProQ :n savugeneraattorilla. Puruja tuohon tilasin savustintukusta, . Omassa käytössä on ProQ :n kylmäsavugeneraattori perinteiseen savupönttöön laitettuna. Muutaman kerran olen kylmäsavustuksen ohella samalla savustanut joitain kermajuustoviipaleita.

Onko moista laitetta kukaan vielä ehtinyt kokeilemaan? Näin syksykeleillähän ton voisi laittaa vaikka pahvilaatikkoon. Varsinkin toi sähköttömyys olisi kalareisuilla hyvä ominaisuus. Näitä ProQ kylmäsavustimia saa joko suoraan Bradleyltä tai samanlaisen voi ostaa Hong Kong-myymälästä.


Puhdistus on helpompaa jos savustimen käsittelee ennen purun laittoa paistovuokiin tarkoitetulla sumutteella, joka estää karstan kiinnittymistä metalliin. Vaatii ainakin viikon savustuksen , mielellään pidemmän. Olen pelannu toistaiseksi ostopuruilla, joita saa samasta paikasta kuin sitä ProQ häkkyrää. Ainakin pyökkipury on OK. Se ProQ :n kanssa tuleva sytytyskynttilä on aivan turha, sen kanssa menee herrmot.


Sain purun kytemään myös . Suomen savustintukku, Tuusula. Ruuanlaitto ulkona kotipihalla ja mökillä kuuluu olennaisena osana. Lämmön tasaantuessa tunnin välein klapia.


Savustin toimii kokoajan. Kolmas päivä: palvaus loppui noin klo 3. Neljäs päivä: lihat paloiksi ja pakkauksiin. Ei muuta kuin palvaamaan! Onnistumisen ja erehdyksen kautta!


Vetoa on helppo säädellä sekä ala- että yläpuolelta ja pohjaritilälle on helppo asettaa savustin ja yläritilälle kalat. Ylävetoräppänän tulee olla kokonaan auki, jotta savustuksessa muodostuva kosteus pääsee haihtumaan grillistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje