Helmiäislasyyri maalaus

Ennen maalattu pinta: Pese ennen maalatut pinnat laimennetulla Maalipesu pesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Herkkä värimaailma ja valoa heijastava seinäpinta sopivat yhteen. Helmiäisen ja mattapinnan yhdistävä leikittely tuo hauskoja lopputuloksia.


Kokeile vaikkapa sablonikuviointia tai maalaa iso, heijastettu kuva lasyyrin päälle. Pohjatyöt ja maalaus vaativat kuitenkin hieman tavallista enemmän tarkkuutta ja huolellisuutta, sillä hohtava maali peilaa kaikki pinnan epätasaisuudet. Tasoita maalattava alusta hyvin ja pohjamaalaa se.

Hauskat raidat syntyivät teippaamalla raitakohdat Harmonyn päälle ennen lasyyrin levitystä. Alla on kuvia makuuhuoneen seinän värin muuttumisesta. Valitettavasti kuvista ei oikein näe struktuurimaalatun pinnan eloisuutta, mutta eipä näe pystysuuntaisia raitojakaan!


Maalauksesta kantapään kautta opittua: Älä vedä koko . Valkoisen eri kiilloilla ja struktuureilla voi luoda ilmavan ja valoisan kokonaisuuden. Kultainen silaus antaa tälle huoneelle ylellisen vivahteen. Tunto Hieno (M422) kuvioidaan tapettilastalla. Vaihtoehtoisia työmenetelmiä mm.


Taika-värikartasta löydät.

Soveltuu puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipinnoille sekä kipsilevy-, betoni- yms. Oletteko tehneet kuviomaalausta helmiäislasyyrillä? Mitä käytitte kuviointiin? Tavalista telaa, jotain erikoistelaa, sientä? Autereisen kevyt, vesiohenteinen lasyyri, jolla luot sisäseiniin hienostuneen hopeanhohtoisen helmiäisefektin.


Läpikuultava, joten pohjan väri vaikuttaa lopputulokseen. Sisätuotteet, Erikoismaalit. Kiiltoaste, Puolikiiltävä. Tapettilastalevitys Työohje 1. Levitä Tunto Hieno paksusti pitkänukkaisella telalla noin 1m²:n alue kerrallaan. Maalaa seinä Harmony Sisustusmaalilla.


Kuvioi pinta muovisella tapettilastalla pehmeästi ristiin rastiin sivellen, niin että pintaan . Alla olevassa kuvassa keittiön tehosteseinä kertaalleen maalattuna Tikkurilan helmiäislasyyrillä. Kuten huomaa, meillä remonttia ei tehty järkevästi huone kerrallaan, vaan teimme aina mitä milloinkin huvitti. Ehkä myös siksi koti oli välillä kauhean kaaoksen alla. Katon ja seinien lisäksi päätimme maalata.


Autereisen kevyt vesiohenteinen lasyyri, jolla luot sisäseiniin hienostuneen hopeanhohtoisen helmiäisefektin. Käytetään sellaisenaan tai sävytettynä.

Tyyppi, Maalit sisäkäyttöön. Akrylaattimaali kestää hyvin pinnan työstämistä. Etninen seinäkuvio on toteutettu maalaamalla ensin pohja punaisella Harmony-sisustusmaalilla. Itämaista vaikutelmaa on korostettu .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje