Goldwell soft color vaahtosävyte

Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. Riittää 5-käyttökertaan. V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta. BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. REF: Raikastaa raidoitettuja hiuksia.


P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä.

N: Syventää luonnollisen tumman . Vaahtomainen kevytsävyte jolla piristät hiusten väriäsi. Tilaa edullisesti netistä! Nettikaupassa koko valikoima mm. Kuinka ollakaan, pari viikkoa sitten Golwellilta lähetettiin testiin uudistunut Soft Color - vaahtosävyte kuin tilauksesta! Tämä goldwellin vaahto on mulle entuudestaan tuttu mutta epäilen ettei siitä olisi pidemmän päälle pysyvää apua mun hiuksiin.


Soft color sävyt vaaleille hiuksille. REF sävy on kaikista Goldwellin soft colorance sävyistä tehokkaimmin keltaisuutta taittava.

Sitten halusin kokeilla tummentaa ihan yksi-kaksi astetta mutta jollain sävytteellä ja päätin kokeilla tuota 8N vaahtosävytettä ja niistä tuli huuhtelun jälkeen oudon ruskean . Refresher for highlights - kirkastaa ja taittaa lämpöisiä sävyjä raidoitetuista, vaaleista hiuksista. V - Pastel Violet Blonde. GB - Sahara Blonde Extra Light Beige. Nopea, suoravärjäävä vaahtosävyte liikekäyttöön tai asiakkaallesi kotiin. Goldwell -kokonaisvärivalikoiman kanssa yhteensopivaa sävyä.


Tuloksena kiiltävät, helposti kammattavat hiukset. Raskaus on muuttanut hiuksiani aivan valtavasti. Vanha leijonanharja on tipotiessään, ja tilalle on tullut lamppusuti. Edelleen elän siinä toivossa, että hiukset palautuvat lähes ennalleen kun imetys on loppunut. Silloin keho pääsee huilaamaan kaikesta . Vaalensin viime viikonloppuna hiukseni.


Prosessi onnistui muuten oikein mainiosti, mutta hieman jäi tuota keltaisuutta kuten. Hellävarainen, kiiltoa lisäävä, ilman ammoniakkia ja ammoniakin hajua. Kevytsävytys: nopea ja hellävarainen tapa kokea ja kokeilla hiusväriä.


Värinvirkistys: värjättyjen hiusten ja raitojen . Päästä varpaisiin -blogin. Aluksi kastelin hiukset ja pyyhekuivasin ne hyvin.

Seuraavaksi laitoin vaahtoa latvoihin ja niihin kohtiin, joissa. Yritin saada aineen hiuksiin mahdollisimman tasaisesti . Four Reasons Black Edition Shimmering Spray - helmiäissuihke 250ml. PR-tahoilla jo huomioitu vaihtunut hiusten värini.


Sähköpostiini hulahti tarjous kokeilla kylmän sävyn ylläpitoon Goldwellin Soft Color - vaahtosävytteitä ja saman sarjan sävyttäviä muotoiluvaahtoja. Aloin tuossa hetki sitten vaihtaa hiusväriäni mustasta tummaan luumuun, violetinmustaan, violetinruskeaan, miksi ikinä sitä väriä nyt haluaakaan kutsua. En blondaa mitään, värjään vain tyveä mustan sijaan luumuksi. Kaikissa violeteissa ja punaisissa se punaisuus . Hinnat näytetään kirjautuneille käyttäjille.


Lumoavat värjäystulokset vain minuutin vaikutusajan jälkeen. Sivuston toteutus Whitestone Oy. On sitten niin kiven alla tämä vaahtosävyte että huh huh.


Soittanut varmaan eri parturi-kampaamoon ja mistään ei löydy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje