Baby's only lämpöpussi kokemuksia

Olen miettinyt voisiko turvakaukalon lämpöpussi olla järkevä ratkaisu paljon liikkuvalle äidille. Nyt ostin tälle kolmoselle vaunuihin Babyidean pienen Eisbärchen- pussin, ja siinä on vöille sellainen systeemi, ettei vöitä tarvitse irrotella takaa. Kaiken kaikkiaan, meidän kaikki kokemukset ovat vain positiivisia. Mitään suurempia vahinkojakaan ei ole sattunut, eli mun ei ole tarvinnut pestä lämpöpussia , mutta sekin olisi onnistunut helposti pesukoneessa 30asteessa.


Kokemusta lastentarvikkeista löytyy täältä kahden lapsen verran, silti tällä kertaa tuntuu siltä että kaipaan kovasti vinkkejä tarvikkeisiin.

Ehkä siksi, että mun kokemukset. Imetystyyny, kuvassa Doomoo Buddy . Kun Amila syntyi, oli aurinkoinen, keväinen päivä. Sairaalassa vietimme kolme päivää ihastellen ikkunan läpi jatkuvasti kutistuvia lumikasoja, mutta annas kun oli kotiinpääsyn hetki. Tietysti silloin pyrytti koko taivaan täydeltä ja kaikki nietokset kasautuivat takaisin – korkojen kera.


Kyselisin kokemuksia turvakaukaloiden lämpöpusseista. Itse lämpöpussiin en osaa ottaa kantaa, mutta silmääni pisti tuo viesti kaukalon laittamisesta ostoskärryjen oman kaukalon päälle. Sain heiltä suositun Baby `s Only lämpöpussin testattavakseni.

Valitsin meille vaaleanharmaan. Pussista on tullut meille arjen pelastus autoillessa. Lämpöpussi on tarkoitettu turvakaukaloon ja vauvan voi laittaa siihen pelkissä sisävaatteissa pipon ja tumppujen kanssa. Vanhemmat poikani ovat syntyneet keskellä kuuminta kesää, mutta tämän kolmannen veijarin on määrä saapua muutamaa kuukautta myöhemmin syksyn kynnyksellä.


Täten tämä lämpöpussi tulee varmasti . Apua miten ihanan näköinen! Mietin asiaa hetken, sillä 89€ oli paljon lämpöpussista , kun halvemmallakin saisi. Yritin myös etsiä tätä kyseistä lämpöpussia käytettynä netistä, mutta turhaan. Suosittelen Eisbärchen kaukalopussia jota myydään myös Heitmann-Felle nimellä , muista merkeistä ei kokemusta. Talvivauvan kanssa on täytynyt miettiä käytännöllisiä ratkaisuja lämpimänä pysymiseen.


Nyt kerronkin lupaamiani käyttökokemuksia tästä pussukasta. Meillä tämä turvakaukaloon . Baby ´s Only lämpöpussi pitää vauvan lämpöisenä turvakaukalossa ja vaunuissa. Lämpöpussin ansiosta vauvaa ei tarvitse riisua ja pukea jatkuvasti ulkovaatetuksesta, vaan vauva pysyy lämpöisenä pussin syleilyssä.


Lämpöpussi tuo lämpöä ja pehmeyttä niin turvakaukaloon kuin vaunuihin ja rattaisiin. Käyttökokemuksia lämpöpussista voit lukea esimerkiksi näistä blogeista: Teljänneito , Karkkipurkki ja Strictly Style. Syysvauvan kanssa tarpeet ovat kuitenkin hieman erilaiset kuin esikoisen kanssa keväällä, joten talvea kohti mentäessä lämpöpussi oli asia, joka oli ihan hakintalistan kärjessä.

Emmi kirjoitti blogissaan käyttökokemuksista pienen verkkoputiikin PikkuVaniljan. Ihastuin kyllä totaalisesti tähän lämpöpussiin. Ja juurikin tuo allaoleva harmaa. Lämpöpussi helpottaa kylmemmän kauden pukemisrumbaa, sillä vauvalle ei välttämättä tarvitse pipoa ja hanskoja lukuun ottamatta pukea ulkovaatetta, vaan kaverin voi sujauttaa suoraan lämpöpussin suojaan. Se asettuu autonistuimeen täydellisesti.


Käytän usein autonistuinta rattaissa, koska näin on helpompi liikkua autolla tai muutoin. On ollut ihana huomata kuinka helppokäyttöinen ja . Baby's Only Lämpöpussi on pehmoinen, lämmin ja ajattoman tyylikäs lämpöpussi niin auton turvakaukaloon kuin . Tuote tilapäisesti loppu.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje