Audi q2 maavara

Uusi Audi Qja ensimmäisenä myyntiin tullut 4-litrainen bensiinimoottori on raikas yhdistelmä. Hyvää: maavara , jämäkkyys, tilat. Huonoa: näyttö kuin jälkiasennus. Business-varusteltu Audi Qtarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen monen autoilijan tarpeisiin.


Mikä auto: Täysin uusi Qon Audin SUV-malliperheen eli Q-malliston pienin malli. Isompien moottoreiden yhteydessä nelivetoinen. Maavaraa ainoastaan vajaat senttiä. Milloin Suomessa: lokakuussa. Audi QQuattro malliston tehokkaimmalla koneella on ihan hyvä auto, mutta samalla rahalla saa isompia ja paremmin varusteltuja autoja.


Ajoimme Audi Q:n ensimmäisenä myyntiin tulleen, 4-litraisella bensiinimoottorilla varustetun version. Moottorista löytyy tehoa 1kW (1hv) ja vääntöä 2Nm. Enempää ei arkisissa askareissa kaipaakaan.


Seitsenportaisen kaksoiskytkinautomaatin ja moottorin moitteeton yhteistyö perustuu . Audi drive select vaikuttaa ohjauksen ja automaattivaihteiston ominaisuuksiin sekä lisävarusteena saatavaan mukautuvaan iskunvaimennukseen. Q:ssa on myös maasto- ominaisuuksia parantava ESC:n Offroad-asetus sekä senttimetrin maavara. Quattro-nelivedon saa vain 2-litraisen dieselmoottorin pariksi. Kun katumaasturit alkoivat toden teolla yleistyä Suomessa noin vuotta sitten, . Neljä metriä yhdeksäntoista senttimetriä ei ole auton pituudeksi paljon, mutta kun jokainen sentti käytetään tehokkaasti sisälle saadaan ihmeen hyvät tilat. Audi - Q- Q Ovien lukumäärä , Teho (hevosvoimaa) , Muunnos (Moottori) , Coupen tyyppi , Paikkojen lukumäärä.


Verrattain korkea maavara ja rengasprofiili yhdistettynä tuuman renkaisiin saa samalle pohjalevylle A3:n kanssa rakennetun Q:den näyttämään korkealta. Pituudeltaan Qon reilut senttimetriä A3:a lyhyempi. Teltasta apua retkeilyyn? Muotoilun lisäksi auto tarjoaa mielenkiintoisia varusteita vakiona, . Kun Audi Qpiipahti Oulussa viime kesänä päivän mittaisella ennakkoesittelyvisiitillä, totesi eräs uutuutta nimenomaan katsomaan tullut asiakas, että ”ennakkokäsitys oli pienestä Audin SUV-ajoneuvosta, mutta eihän tämä ole pientä nähnytkään”. Maailmalle taas yksi esikuva, kompaktien katumaastureiden luokassa.


Mahtava vehje, en muuta sano. Heikkoja kohtia on tästä mallista vaikea löytää. Upea ajettava, sopivat tilat, mahtava ulkonäkö ja sisustuksen viimeistely SUV-luokan paras. Koneena tfsi ehdoton: kuluttaa vähän ja kulkee.


Koeajo Audi Q– Trendikäs pienisuuri. Audin katumaasturien valikoima on vertaansa vailla ja siitä varmasti löytyy versio lähes jokaiseen tarpeeseen. Miinukset Aavistuksen pintakova jousitus.


Jälkimaku Qon mainio auto. Se tarjoaa hyvät ajo-ominaisuudet ja hieman korkeamman maavaran. Audi lähtee valloittamaan sille tuntematonta sektoria, kun se hyökkää uudella Q-mallillaan kompaktien katumaasturien luokkaan. Kaupunkimiljöössä näppärät ja kompaktit ulkomitat eivät tarkoita suoraan ahtaita tiloja. Tykkäsimme näppärästä koosta muotoilusta moottorivalikoimasta laatuvaikutelmasta ja trendi.


Karjalaisen testattavana Audin malliston pienin katumaasturiluokan kulkupeli. Audi Qon mielenkiintoinen tulokas citymaastureiden luokkaan. Syksyllä Euroopan markkinoille saapuva Audin uusin, ja samalla pienin, katumaasturitulokas Qesiteltiin hiljattain Geneven autonäyttelyssä. Ulkomuodoltaan kulmikas Qtuo äkkiseltään mieleen massakauden läpikäyneen Volkswagen Polon, erityisesti autoa takaapäin tutkittaessa.


Ei vielä yhtään autoarvostelua tästä automallista – katso mitä mieltä muut ovat sen ominaisuuksista ja kerro oma mielipiteesi!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje