V33 kaakelimaali lattioille

V- kaakelimaali lattioille on mainio tuote kodin laattalattiapintojen nopeaan ja helppoon uudistamiseen. Maali sopii kaikille laatoille, marmorille ja kivipinnoille – eikä vaadi erillistä pohjamaalausta. Aina ei kannata tehdä suurta ja aikaa. Saatavilla 7ml:n ja l:n pakkauksissa.


Kaikille lasitetuille ja lasittamattomille laatoille sekä klinkkerille. Soveltuu myös graniitille, marmorille, ym.

Maali kestää jatkuvaa pesua ja pintaa voi pestä yleispesuaineilla. Maali on yhteensopiva lattialämmityksen kanssa. Käytä Vesikäsittelyainetta aina ennen kaakelipintojen maalausta. Varotoimenpiteet: Sulje lattialämmitys 1vrk ennen . Sain ennen juhannusta maalattua keittiön nurkkauksen lattioille tarkoitetulla Vkaakelimaalilla. Tarkoitus on maalata keittiöön vielä tummanharmaa ruudukko, joten ruudukkomaalauksesta teen ohjeet vielä erikseen.


Olen harmitellut useampaan otteeseen sitä, että kaakelimaali ei kestä kulutusta. Välitilan laatoituksessa taatusti toimii, mutta lattiasta maali kuluu heti, jos pinta saa kolhuja tai joutuu muuten olemaan kovalla käytöllä.

Keittiön ja eteisen lattioiden tuijottelu on käynyt minulle päivä . Kaupallinen yhteistyö: K-rauta Kajaani. Lupailin tarkempia työohjeita lattialle tarkoitetun Vkaakelimaalin käyttöön, joten tässäpä niitä nyt tulee. Tarvitset: Maalipesu (alkalipohjainen) Vesikäsittelyaine lattiakaakeleille. Vesiohenteinen, iskun- ja pesunkestävä kaakelimaali lattioille. Täydellinen lopputulos ilman pohjamaalia.


Kestää kolhuja, vettä ja jalkaliikenteen rasitusta myös kylpyhuoneissa. Voidaan käyttää lattialämmityksen kanssa. Väreinä voi valita valkoisen, vaaleanharmaan, tummanharmaan sekä mustanharmaan. Maali tarttuu erinomaisesti sileille pinnoille kuten kaakeleille, marmorille ja . Suosituin väri seinille on valkoinen ja lattioille tummanharmaa, Lehtimäki kertoo. Euron siveltimellä ei voi mitenkään saada yhtä hyvää tulosta.


Vaikka kaakelimaalien käyttö on helppoa, on käyttöohjeita muistettava . Kaakelimaali VLattioille Valkoinen L. Tutustuin tuohon maaliin eräässä K-Raudan blogitilaisuudessa ja siitä lähtien on ollut tarkoitus sitä kokeilla meidän pikkuvessojen lattioihin. Ettei sitten tulisi harmaan yliannostusta. Onhan valkoiseen myös helpompi yhdistellä kaikkea.

Tosiasiassa sävy on mielestäni keskiharmaa, joten tummaa lopputulosta tavoitellessa kannattaa valita mustanharmaa sävy. Kylpyhuone ennen remonttia. Putkiremonttia odotellessa päätettiin toteuttaa pintojen päivitys edullisesti kaakelimaalilla. V-maalia maahantuovan Colornovan . Colornovan laajasta tuotevalikoimasta löytyy korkealuokkainen V- remontointimaali kodin remontointiin. Silloin kun laatat ovat ehjät ja vesieristeet kunnossa, ei laatoitusta kannata purkaa.


Laattoja ei tahdo saada purettua siten, etteikö vedeneristys vioittuisi. Mikäli olet kuitenkin kyllästynyt laattojen väriin, voidaan ne maalata Vkaakelimaalilla. Laattaseinille ja - lattioille on olemassa omat maalinsa, joiden .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje