Pölynimurit testissä 2016

Testissämme oli imuria, joiden hinnat vaihtelivat 1eurosta 3euroon. Eläinten karvojen imuroinnissa villamatolta oli suuret erot. Kirjoittaja: Solja Virkkunen Testi : Marja Nygren Kuvat: ICRT. Työtehoseura testasi pölynimuria , joista seitsemän oli pölypussillista ja neljä pölypussitonta mallia. Pölynimu rei ta tarkasteltiin erityisesti käyttöominaisuuksien näkökulmasta.


Pölypussillisten imureiden kokonaisarvosanat olivat 3–6. Täältä löydät alan testivoittajat ja testeissä menestyneet helposti ja nopeasti. Keskiluokan imureissa HEPA-suodin on jo vakiovarusteena, joten poistoilma on puhdasta.


Erot syntyvätkin lähinnä käyttöominaisuuksissa ja suulakkeiden toiminnassa. Hintajoustoa löytyy, mutta kieltämättä yli 400€ pölynimurista tuntuu kalliilta, se oli testivoittajan hinta. Pussittomien imureiden arvosanat olivat hieman verrokkejaan heikompia, joskin vähintäänkin tyydyttäviä. Kuluttaja-lehden testissä oli vain yksi Miele, mutta useampi Elektrolux, ja niiden välillä saattoi olla isojakin eroja.


Myöskin Mielen ympäripyörivät renkaat ovat kätevät, imuri kääntyilee ketterästi ahtaammassakin murjussa. Löytyisiköhän jostain kunnolista testiä , missä olisi mukana sekä pölypussittomat että pölypussilliset imurit ja olisi oikeasti testattu kunnolla imurointitulosta eikä vain . Arvioinnissa painotettiin käyttöominaisuuksia, sillä ne vaikuttavat merkittävästi imuroinnin sujuvuuteen ja lopputulokseen sekä imurin puhdistamiseen. Testissä ilmeni, ettei pölypussiton imuri ole huolettoman käyttäjän laite, toisin . Kodinkonehuollon mukaan suurin osa pölynimureiden. Rikkaimuri on ollut varsin kätevä ruokapöydän murujen syöjä. Mutta kun rikkaimuri muuttuu varsi-imuriksi, onko siitä tavallisen imurin haastajaksi?


Kolme kovaa testasi parin viikon ajan, miten siivous sujuu Boschin, Dysonin ja Electroluxin varsi-imureilla. Edullisemmasta päästä vertailuun otettiin katsojan toivomuksesta Lidlin kausituote SilverCrest: kahdeksan kympin imuri , jossa on moottorin kaksoissuojasuodatin ja. Lapsi- tai lemmikkiperheessä imurilta vaaditaan tehoja. Yksiön siivoaa näppärästi pienemmälläkin imurilla. Ostajan opas listaa, mitä kaikkea imurin valinnassa.


Pitäisi imuroida, mutta siivous ei innosta. Listasimme seitsemän tavallista siivoustilannetta, joissa varsi- imuri on lyömätön apuväline. Nykyaikaiset imurit ovat käteviä kodin puhdistajia, joihin kuuluu mitä innovatiivisimpia suuttimia.


Joka paikkaan yltävät imurit hienoine ominaisuuksineen ovat arkipäivää. Tässä tekstissä käymme läpi asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon Imuria ostaessa. Ensin muutama ostovinkki ja sitten lisää seuraavista aiheista:.


UltraOne on moninkertainen testivoittaja ja palkittu imuri vaativaankin. Testin robotti- imurit olivat käyttökokeissa viidessä eri kotitaloudessa. Lisäksi imurit testattiin mkokoisessa testitilassa , jossa oli eripaksuisia mattoja, kovaa lattiapintaa, kynnyksiä, portaikko, sokkeloisia tiloja ja oviaukkoja.


Käyttömukavuudessa arvioitiin muun muassa imurin eri osien puhdistus, palautuminen telakkaan, . Meillä meni eräästä rikkaimurista akku muutamassa kuukaudessa, kaupasta sai uuden takuuseen ja sanottiin että imuri on oltava koko ajan latauksessa kun sitä ei käytetä , nyt on ollut koko ajan johto seinässä ja on kuin uusi ikää kai vuotta, merkki jääköön sanomatta en halua mainostaa. Pölynimurit - Gigantista laajin valikoima imureita parhaaseen hintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje