Parketti tammi

Tammilajeja on maailmassa useita kymmeniä, mutta hyvin harvat ovat teollisesti hyödynnettyjä lajeja. Karelia- parketissa käytetään eurooppalaista tammea ( Quercus Robur). Tammi kestää kulutusta erittäin hyvin. Se on yleisin lattiamateriaalina käytetty jalopuu. Tammen puuaines on väriltään keltaisen ruskeaa.


Pintapuu on väriltään vaaleampaa kuin sydänpuu.

Syykuvio erottuu selvästi työstetyn puun pinnasta ja usein esiintyy ns. Profiloc- pontilla asennat parketin nopeasti ja vaivattomasti ilman erityisosaamista. Paradorin parkettilattiat valmistetaan tarkoin valituista puuraaka-aineista. Huolellisen valmistuksen tuloksena on vankka, kestävä ja pitkäikäinen parkettilattia. Luonnonmateriaalipuu antaa . Pidätkö parkettilattiasta?


Kauniit ja kestävät tammiparketit, saarniparketit ja koivuparketit sekä useat muut parketit saat K-Rauta-kaupoista ja verkkokaupasta Tutustu ja tilaa! Kährs Saarni Falsterbo Saarni Falsterbo.

Classic Nouveau Collection. Puinen parkettilattia on lattia kauneimmillaan. Laadukkaalla parketilla lisäät lämmintä tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen, ja väreistä ja materiaaleista voit valita itseäsi eniten miellyttävät ja kotiisi sopivat.


Kenties perinteinen tammi tai moderni saarni toisi kotiisi juuri haluamaasi ilmettä ja värimaailmaa? Parla- parketit ovat aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Puu on sisustusmateriaalina ympäristöystävällinen ja ekologisesti kestävä vaihtoehto tarjoten luonnetta, lämpöä ja mukavuutta kodin jokaiseen tilaan.


Suomessa valmistettu parketti on tehty kestämään suomalaiset olosuhteet Kotimainen . Parketti on aitoa luonnonpuuta kauneimmillaan ja yksilöllisimmillään. Lisäksi aito puulattia tarjoaa sisustajalle ajatonta estetiikkaa sekä pitkäikäisen kumppanuuden elämän . Lamella Saarni Sweet Coconut Loc. Parketin kuvioinnissa näkyy puun luonnolliset värivaihtelut ja sy. Select on valikoitu, tasavärisin ja oksattomin lajitelma.


Edullinen parkettilattia vaaleaa tammea, joka luo lämmintä rustiikkista tunnelmaa. Tämän lattian lankuissa on enemmän oksakohtia ja siinä on ohuempi kulutuspinta, minkä ansiosta se on myös edullisempi. Lattiassa on ponttijärjestelmä: lautojen urat vain kohdistetaan ja napsautetaan yhteen, ja yhtenäinen lattia on valmis. Palvelu on suunnattu niille, jotka haluavat kätevän tavan hankkia kodin puulattiat tai parketit. Hinta pidetään kurissa toimimalla ilman omaa varastoa Suomessa.


Lattia on yksi kotisi suurimmista pinnoista.

Se on läsnä joka huoneessa ja se tuntuu jalkojesi alla joka päivä. Hyvän parketin elinikä mitataan vuosissa ja parhaiden jopa vuosikymmenissä. Me Timberwisella valmistamme lankkuparketteja, jotka periytyvät sukupolvelta toiselle. Varastotilanne: Valmistamme tuotteen tilauskohtaisesti, toimitusaika 1-vko tilauksesta.


Kysy tästä tarkempi aikataulu: Ilmainen varastointi: Varastoimme lattian . Toimitusaika: Toimitusaika on 1-arkip.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje