Kemiallinen pesu

Toisin kuin vesipesu, kemiallinen pesu ei turvota kankaan kuituja jolloin kangas ei kutistu, veny tai nukkaannu. Perkloorietyleeni on hyvä . Kemiallinen pesu tehdään koneellisesti pesuloissa. Puvut, jakkupuvut, leningit ja juhlavaatteet on hyvä pesettää kemiallisessa pesussa, joka on hellävarainen eikä aiheuta mittamuutoksia. Tietyt tahrat, kuten rasva, steariini, kuulakärkikynä ja pihka poistuvat vain kemiallisessa pesussa.


Palveluihin sisältyy tahranpoisto, kemiallinen pesu , emulsiopesu tai vesipesu ja viimeistely.

Mun piti pestä molempien takit tässä just nyt heti mutta niissä onkin kemiallinen pesu. Miehellä tosi paksu ja iso PEAK:n talvitoppis jossa merkintä. Pyykinpesukysymys, apuaa!


Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Vaatteiden ja tekstiilien kemiallinen pesu suoritetaan lähes poikkeuksetta aina pesulassa, sillä kuluttajan on hankalaa (ja kallista) saada käsiinsä kemiallisessa pesussa tarvittavia aineita ja apuvälineitä. Tämä kertoo, millaisen kemiallisen pesun tekstiili vaatii.


Vie tekstiili siis pesulaan. Ostin untuvatakin jossa pesuohjeena on vain dry clean only, eli suomeksi käsittääkseni kemiallinen pesu. Koska takki on kaiken lisäksi valkoinen,.

Hei, olen tilannut jakun, jonka materiaali on seuraava: polyesteri, akryyli, villa. Tuotteen pesuohjeessa lukee Ainoastaan kemiallinen pesu. Onko tuotteen pilaantumisriski liian . Kuopion Pikapesulan palveluihin kuuluu mm.


Hyödynnä myös vaivaton kuljetuspalvelumme. Froteepyyhkeet ja saunapyyhkeet, kg, €. Puvut, juhlavaatteet ja leningit on tärkeä pesettää kemiallisessa pesussa, joka on hyvin hellävarainen eikä aiheuta muutoksia vaatteeseen. Tervetuloa tutustumaan palveluihimme! Mikä estää pesemästä kotelomekon ( polyesteri, viskoosi, elastaani ) käsin väljässä vedessä hellavaraisesti?


Ymmärrän jakkujen kemiallisen pesetyksen, niissä kun on kovikkeita jotka ehkä irtoavat pesussa mutta onko kotelomekon kemiallinen pesu hätävarjelun liioittelua? Vaate kastellaan märäksi liuottimella ja höyrytetään kuivaksi. Pesulapalvelut kaikkiin tarpeisiin Uudellamaalla. Clean Kallella on kokemusta vesipesusta yli vuoden ajalta.


Tarjoamme toki myös erilaisia kemiallisia pesuja, uusia ja tehokkaita tekniikoita hyödyntäen. Hoidamme niin yksityishenkilöiden, yritysten, hotellien, ravintoloiden, teollisuuden, kuntien kuin hoivasektorinkin . Kaikki sisältö perustuu . Pesula Sanin palveluihin kuuluvat kemialliset pesut ja perinteiset vesipesut. Liike sijaitsee Kaarinan keskustassa.

Katso hinnasto ja ota yhteyttä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje