Husqvarna ompelukone vanha

Husqvarna CB-N vanha ompelukone. Wanha HUSQVARNA ompelukone. Singer ei ole ompelukoneen yleisnimitys, vaan vanhojakin ompelukoneita on ollut Suomessakin saatavana kymmeniä merkkejä. Esimerkiksi Tikka ei ole suuri suomalainen harvinaisuus, vaan Suomen . Huom viilutettu mitta-asteikko edessä.


Olen ostanut kuvissa olevan polkuompelukoneen ja nyt olisin kiinnostunut tietämään milloin kone on valmistettu?

Onko tälläisiä valmistettu monta? Sisustustavarat, Varsinais-Suomi, Myydään € tam 19: 48. Antiikki ja taide, Päijät-Häme, Myydään € tam :16. Mistä saisin tietää miten vanha on meillä oleva sellainen takorautajalkainen husgvarna - ompelukone mikä lasketaan sinne pöytätason alle? Erityisnimi: Nämä lyhentävät perheenäidin pitkää työpäivää.


KOTITALOUSKONEITA voitte tilata myymälästämme. Tämä helppokäyttöinen ompelukone sisältää monia hyödyllisä ominaisuuksia ja tarvikkeita. Uuden aikakauden peitetikkisaumuri, jossa avara työtila on yhdistetty moniin innovatiivisiin ominaisuuksiin.

Nykyiset sähkökäyttöiset ompelukoneet tekevät monipistosiksakkia. T-paitoja ja muita trikoovaatteita varten tarvitaan saumuri, jossa on monta tikkiä vierekkäin ja saumanvarojen huolittelu siksakin tyyppisellä ompeleella. Jos vanha uskollinen ompelukone kaipaa huoltoa tai jäi lopullisesti eläkkeelle, Tohman Tikistä saat sekä ompelukoneiden huolto- että myyntipalvelut ammattitaidolla. MYYMÄLÄSSÄ ENEMMÄN OMPELUKONEITA JA SAUMUREITA, TÄSSÄ VAIN OSA - TULE KATSOMAAN! Kaikki käytetyt koneemme ovat mekaanikon tarkistamia ja huoltamia ja laitamme myyntiin vain hyväkuntoiset yksilöt!


NYT KAIKKI HYLLYSSÄMME OLEVAT KÄYTETYT OMPELUKONEET. Kone toimii ihan hyvin, joten vaihtamiseen ei erityisesti ole syytä. Mielelläni sitä huoltaisin ja öljyäisin, kunhan vain keksisin miten sen tekisin.


Koneen ohjekirjassa mainitaan lisätarvikkeena öljypullo, mutta ei sanallakaan kerrota, mihin sitä lykätään. Itse voi vaikuttaa paljon siihen miten hyvässä kunnossa kone säilyy -huonolla hoidolla ei kestä uusi eikä vanha kone kovin kauaa. Ei kannata ostaa market koneita.


Kuvissa näkyvät kirjat myös ostettavissa. Evijärvi - Helsinki välille ilmainen kuljetus Tiistaina 20. Tarjoa soittamalla, tekstiviestillä tai whatsapilla. Myyjä sanoi, että koneella oli kuulemma juuri ommeltu ja että se toimisi hyvin. En epäile, etteikö sillä olisi ommeltu vähän aika sitten, mutta on eri asia, minkälaista jälkeä se teki.


Tsekkaa nämä asiat ja vältä isot ongelmat.

Eikö etsimänne käyttöopas löydy tältä sivulta?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje