Vinyylikorkkilattia hoitoohje

Laadukkaat vinyylikorkkilattiat. Tietoa vinyylilkorkkilattioista sekä ohjeet niiden asentamisesta ja hoidosta. Asennusohje uiva-asennus. Kuivat ja lämmitetyt tilat, tuote ei sovellu osan vuotta kylmänä oleviin tiloihin tai kosteisiin tiloihin.


Vinyylikorkki –laudat säilytetään ennen.

Käsittelimme blogissamme jo aiemmin eri lattiamateriaalien eroja sekä vinkkejä oikeanlaisen lattiamateriaalin valint. WICANDERS-LATTIOIDEN HOITO - OHJEET. VinylComfort … ovat korkkiperustaisia, vinyylipintaisia lattianpäällysteitä julkiseen käyttöön.


Jotta lattioiden ominaisuudet tulisivat kokonaisuudessaan hyödynnetyiksi, on märkien siivousmenetelmien käyttö minimoitava ja korvattava. Huomioithan ettei korkkilattia siedä kosteutta kovinkaan hyvin, joten lattialle ei saisi jäädä vettä. Myös valmistajan antamat hoito - ohjeet tulee aina huomioida tarkkaan.


Lattiamateriaaleissa riittää valinnanvaraa. Korkkilattia voidaan myös pyyhkiä .

Kotinsa lattian voi tehdä vaikka nahasta, tekstiilistä tai betonista, vaikka moni päätyy niihin perinteisimpiin. Wicanders-lattioissa on otetu käyttöön useita uusia pinnoitteita, minkä vuoksi on ollut tarpeen kehittää uusi puhdistus-ja kunnossapito-ohjelma erilaisia lattioita varten. Tavoitteenamme on ollut kehittää helposti sovellettava, mutkaton ja kaupalliset vaatimukset täyttävä ratkaisu, jonka avulla voidaan . DECOLIFE - VINYYLIKORKKI on uuden sukupolven lattianpäällyste, joka pystyy tarjoamaan uudenlaisen ilmapiirin sekä kotiin että julkisiin tiloihin. VINKKI Lattian hiomista ja. Kotiin tulee myös ihana raikas . KÄYTTÖ- JA HOITO - OHJEET.


Lattian käyttöiän kannalta on ratkaisevaa, minkälaiselle rasitukselle ja huollolle lattia altistetaan. Oikeat käyttöolosuhteet, ennaltaehkäisevät hoitotoimenpiteet sekä oikeat puhdistus- ja hoitomenetelmät pidentävät tehokkaasti lattian käyttöikää. Hoito-ohje – Moduleo lukkopontillinen vinyylilattia. Lattian voi puhdistaa helposti harjalla, pölynimurilla tai kostealla mopilla.


Suosittelemme käyttämään . Uusi talo tulossa ja lattiamateriaalit mietinnässä. Olemme päätyneet vinyylikorkkivaihtoehtoon mutta käyttökokemuksia olisi kiva saada! Uuteen kotiin hakusessa yhteisiin tiloihin joko laattaa tai sitten tuollainen vinyylikorkkilattia.


Onko tällainen vinyylikorkki kestävä lapsiperheessä?

Millainen puhdistaa ja hoitaa? Joustava palvelukonseptimme tukee koko arvoketjua tuottajalta lopulliselle kuluttajalle. Videolla näytämme kuinka lattia asennetaan oikein, jolloin se pysyy siistinä pitkään.


Varmista kuitenkin aina valmistajan hoito - ohjeet. Lamella Saarni Sweet Coconut parketti. Myös korkkilattian hoidossa kannattaa aina perehtyä valmistajan hoito-ohjeisiin. Materiaali on kestävä ja . Hydrocork on vesirasitusta kestävä vinyylikorkkilattia , joka soveltuu kodin kaikkiin kuiviin tiloihin.


Se on erinomainen valinta tiloihin, joihin kulkeutuu likaa ja kosteutta. Lattiaa voi huoltaa silloin tällöin saippuaa sisältävällä hoitoaineella. Linoleumi ei siedä vahvoja emäksiä eikä happoja.


Emäs voi muuttaa pinnan keltaiseksi. Hoitoaineen pH on hyvä olla alle 10. Erittäin kulunut lattia voidaan vahata. Vahanpoistoon ei saa käyttää voimakkaita emäksiä.


Käytä vahanpoistoon ainetta , jonka pH . Valitse jalalle lämmin ja kosteutta kestävä täysvinyylilankku.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje