Siro himmeä kokemuksia

Täydellisen himmeä sisäkattomaali. Uuden koostumuksen ansiosta se on entistäkin himmeämpi ja aiempaa helpompi levittää. Tuote soveltuu sisäkattoon Tuote on . Olen päättänyt maalata itse neljän huoneen sisäkaton.


Asun kerrostalossa ja maalattava pinta on sileää betonia. Itse maalasin reilu kakskyt vuotta sitten asunnon katot Siro himmeällä , oli helppo maalattava ja peittävä, katto vieläkin valkoinen ilman kellastumisia.

Moni aloittelija jättää tämän vaiheen väliin, mutta alkaa käyttämään pohjamaalia sitten kun on enemmän kokemusta. Miten niin katto pitäisi maalata pohjamaalilla? Se on heijastamaton eikä roisku telattaessa – katon maalaaminen sujuu helposti ja nopeasti. Katon maalaus ei ole mukavinta puuhaa. Kattomaali Siro himmeä l valkoinen.


Hyvin peittävä akrylaattimaali erityisesti kattopinnoille, joka ei roisku maalatessa. Kiiltoasteeltaan täyshimmeä maali ei heijasta. Heijastamaton, helppokäyttöinen sisäkattomaali, joka ei roisku telattaessa.


Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan.

Hover over image to Zoom. SIRO HIMMEÄ VALKOINEN AP L. Hinta (sis. alv.) 1€. Himmeä, vesiohenteinen kattomaali sisätiloihin.


Sisämaaleihin kuuluu saunasuojat, lattia-, kaluste-, seinä- ja sisäkattomaalit. Pesunkestävyys kiviseinässä on kokemuksen mukaan sirolla nolla siinä missä remonttiässä antaa periksi vasta teräharjan kanssa. Mutta: tää nyt on vaan meikäläisen mielipide. Siro Himmeä - kattomaalia on parannettu asiakaspalautteen pohjalta.


Uus ja avamaton 9l pakkaus Ostettu 12. Lisätietoja tuotteesta saat klikkaamalla tästä. Alkydipohjaisena esimerkiksi Tixomatt. Tixomattin päälle voi myöhemmin maalata vesiohenteisilla. Tarkistus tehdää esimerkiksi pensselillä tai mustalla rätillä joka kastellaan.


Pyyhi vähän aikaa jossain huomaamattomassa kohtaa kattopintaa. Design valkoinen litraa. Vesiohenteinen, himmeä akrylaattia sisältävä dispersiomaali sisätilojen maalaukseen.


Erittäin peittävä akrylaattimaali, täyshimmeä. Предлагаем акрилатную краску Сиро Мат. Tikkurila Siro - Himmeä valkoinen litraa.

Siro Himmea применяется для окраски стен и потолков в сухих внутренних помещениях. Степень блеска глубоко матовая. Объем тары: 9л, 7л, 9л, 18л. Адреса, где купить нашу продукцию по выгодным ценам, вы найдете на нашем сайте. Tummuneiden paneelikattojen maalaukseen ilman pohjamaalia.


Myös ennen maalattujen pintojen uudelleenmaalaukseen. Soveltuu myös kiiltäville.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje