Riisipuuro uunissa kahdelle

Mutta ihanaa kun maistuu kylmänäkin! Kananmunaton, kasvisruoka. Reseptin tekijä: isabella. Riisipuuron voit valmistaa myös uunissa. Tarjoa puuron kanssa kanelia ja sokeria, tai esimerkiksi luumukiisseliä.


Voitele pienehkä uunivuoka margariinilla. Mittaa puuroainekset uunivuokaan. Kypsennä uuniriisipuuroa 175-asteisessa uunissa noin tuntia. Sekoita puuroa muutaman kerran kypsennyksen aikana. Anna uuniriisipuuron vetäytyä hetki ennen tarjoilua.


Tällä ohjeella valmistat reilun kattilallisen ihanaa herkkua! Banaani-maapähkinäpannarit ( kahdelle ). Omenainen uuni -kaurapuuro. Puuro on valmis kun sen pinta on kauniin ruskea ja maito on imeytynyt riisiin. Kiehauta vesi ja lisää riisi.


Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää maito ja keitä hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin. Tarjoiluvaiheessa asettelin päälle pienen määrän mantelilastuja, . Annan hautua (leivin) uunissa n. Lisää seuraavaksi maito, koko ajan sekoittaen. Tätä puuroa kehuttiin parhaaksi kautta aikojen tms. Puuttuu: kahdelle Herkullinen riisipuuro kookosmaitoon - Pilkettä blogit.


Välimuistissa Samankaltaisia 10. Minä söin puuroni mansikka-raparperichiahillon kanssa, miehelle se maistuu sokerin ja kanelin kanssa. Nauti puuro haluamallasi tavalla. Vinkki: Jos pelkäät kookoksen maistuvan läpi, myös dl . YÖN YLI MUHINUT UUNIPUURO dl riisiä tai ohrasuurimoita litra täysmaitoa 1½-tl suolaa muutama nokare voita.


Tiputa pinnalle muutama voinokare. Laita kaikki ainekset uunivuokaa. Anna hautua yön yli (tuntia) 1asteisessa uunissa. Katso myös uusittu versio tästä ihanasta puurosta! Näin vältyt puuron sekoittamiselta.


Minulla on vain yksi uunivuoka joka on kooltaan 24x17x5cm. Ajattelin että olisin tehnyt siinä riisipuuroa uunissa , mutta pystyykö tuollaisessa vuossa tekemään riisipuuroa neljän hengen annoksen johon tulisi litra maitoa ja 2dl riisiä? Vuoka on aika matalakin (5cm syvyys) joten kiehuuko puuro uunissa yli?


Päälle ripottelin kanelia sekä paahdettuja mantelilastuja. Sytytin tuikun kirpparilta löytämääni lasipurkkiin, selailin Kotivinkin uutta joulunumeroa ja söin riisipuuron kylmän soijamaidon kera. Ihana rauhallinen aamuhetki!


RIISIPUURO Kahdelle resepti Ainekset dl puuroriisiä 1-rkl mansikka hunajaa dl vettä dl maitojuomaa tl suolaa Ohjeet Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää puuroriisi (pienennä levyn lämpötilaa). Tuttu riisipuuro tuunataan kookosmaidolla, jolloin puurosta tulee ihanan pehmeän makuinen. Annoksen kruunaavat mehukkaat granaattiomenan siemenet ja karamellilta maistuva kookossokeri. Joulukinkun rippeet voi käyttää uunissa paistettuun munaan. Munien seuraksi kannattaa kokeilla muitakin . Hän odotti Nikoa malttamattomasti, sillä tämä olisi viimeinen kerta kahteen viikkoon, kun he olisivat kasvotusten.


Hilla-Maria oli jo nukkumassa syötyään riisipuuroa ja mansikkakiisseliä illalliseksi. Ne olivat tytön lempiruokaa. Heitä Nikon kanssa odotti uunissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje