Puinen saunaritilä

Saunaritilä , tervaleppää. Pystyy lyhentämään, kiertyy rullalle. Tämä pyöreä saunaritilä on puinen matto, jonka halkaisija on cm. Tuote on valmistettu tervalepästä. Puu-tuote on ekologinen valinta.


Puun etuja valmistusmateriaalina ovat myös keveys, lujuus sekä pitkäikäisyys. Ulkonäöllisesti puupinta on kaunis ja . Helppo säilyttää, menee rullalle. Laadukas kotimainen Pinetta- saunaritilä. Aseta Löylynhenki kiuaskivien joukkoon,löylyvedeltä suojaisaan paikaan.


Täytä kuppi vedellä ennen saunan lämmittämistä ja lisää siihen muutama tippa saunatuoksua. Kiukaan lämmetessä Löylynhenki luo saunan miellyttävön tuoksujen maailman. Lämpökäsitellystä männystä valmistettu Ristomatti Ratian suunnittelema puumatto. Listat on uritettu kauniisti. Puuta pintaan ja perustuksiin niin sisälle kuin ulos!


Kaikenlainen puutavara varmasti edulliseen hintaan Bauhausista! No se on alkanut kyllästyttää ja haluaisinkin nyt sekä pukkariin että saunan puolelle sellaisen puisen säleikkömaton, joita olen joskus kaupassa nähnyt. Mutta enpä löydä nyt ensi etsimällä, joten.


Ainiin ja oikea termi tuolle tuotteelle on ilmeisesti saunaritilä (?). Ostin Prismasta saunan lattialle puiset riteliköt. Ovat käsittelemätöntä mäntyä. Olisi varmaankin hyvä käsitellä ne ennen käyttöönotta, mutta millä. Ritilä on lämpökäsiteltyä mäntyä, on kokonaan uritettu ja tuntuu mukavalta jalkojen alla.


Myös kylpyhuoneet ja parvekkeet voi saunaritilällä viimeistellä, tällöin paljasjalkaistenkin on mukava . Löydä Pinetta, saunaritilä parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Perinteinen puinen mattoharja jonka ryhdikkäät harjakset puhdistavat irtolian ja pölyn tehokkaasti. Heti varastosta (Säästötalo Pieksämäki).


Toimitusaika 1-arkipäivää. Teippiharjalla poistat kätevästi pölyn, lemmikkien . Kouluharja- pitkä puinen lattiaharja isoille lattiapinnoille- laadukas vaalea harja- toimitetaan ilman vartta- leveys cm. Anar-lämmittimet sopivat hyvin kaikenlaiseen ulkoiluun, myös kilpaurheiluun ja eläimille! Käden, kehon sekä varpaan lämmittimet.


Väri: musta,valkoinen tai punainen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje