Myydään tammilankkua

Timpurin apua tarvittaessa. Kotiinkuljetus Uudellamaalla. Laadukas tammipöytä, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Helsinki, Tori. Lankkupöytä, Pöydät ja tuolit, Sisustus ja huonekalut, Joensuu, Tori. Puuttuu: tammilankkua Koko Suomi, Tori.


Pohjaratkaisu on nykyisessä muodossaan täydellinen suuremmallekkin perheelle. Huoneita on useita ja niitä on helppo muokata eri käyttötarkoituksiin. Olohuoneen huikea sisäkorkeus ja tyylikäs tammilankku luovat hienon tunnelman ja muutaman portaan alempana sijaitseva tunnelmallinen takkahuone ja tilavat pesu-ja . Meiltä löytyy sopivaa materiaalia niin alan ammattilaisille kuin harrastajillekin. Niistä syntyy laadukkaita huonekaluja, rappuja, soittimia, pöytälevyjä.


Kotimaisia puulajeja sahaamme ja kuivaamme itse. Jalopuut tulevat pääsääntöisesti valmiina keskieuroopasta. VälimuistissaSamankaltaisiaLankkulattia nostaa asuntosi arvoa.


UPM ProFi Deck on moderni . Valikoimaamme kuuluu monia eri puulajeja eri puolilta maailmaa. Saatavilla sahatavaraa, massiivitasoja ja viiluja. Seppälässä oli tosiaankin loppu, kävin siellä viime perjantaina, eipä ollut paljoa muutakaan puuta, kyselin tammilankkua n. Tammilankku natur ja rustikal Lankkujen hinnat muodostuvat lähinnä laadusta, pituudesta ja leveydestä. Myydään oheisen kuvan kaltaisia lankkuja. Paksuus toki vaikuttaa myös, muttei yhtä ratkaisevasti.


Luonnonvärinen virheetön ja oksaton leveä lankku on hintahaitarin yläpäässä. Kuljetus on kalliimpi yli metrin pituisille lankuille, koska silloin ei voida käyttää . Tein asiakkaille viime marraskuun lopulla tammesta ruokapöydän. Pöydän asetuttua paikoilleen he huomasivat, että ruokailutilaan sopisi isompikin pöytä. Eli tämä täyttä tammea oleva pöytä on nyt myytävänä ja sen jälkeen saan tehdä heille isomman samanlaisen pöydän. Pintakäsittelynä on valkoinen osmo- öljyvaha.


Hanki rakennusmateriaalit edullisesti Nettimarkkina. Seinämateriaalien kuvaus: Asuintiloissa hirsi, kylpyhuoneessa laatta. Kattomateriaalien kuvaus: Kattopinnat osittain valkoiseksi maalattua lautaa, osassa hirsiparrut näkyvissä, sekä lauta. Ylimääräiseksi jäänyt hevosta oletko myydään.


Lastaus takaa ja etusivulta. Lattia on vahvaa tammilankkua. Lokasuojat on maalia lohkeillu,ja toisessa on lommo. Sahaukseen valitaan m pitkiä, oksattomia tyvitukkeja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje