Kmenu tuotteet

Mutkattomassa K-Menun valikoimassa on tuotteita talouspaperista hilloon, etkä maksa yhdestäkään hunajaa. Tunnustat sen suuresta K-kirjaimesta ja pienestä hinnasta. Uuden K-Menu-sarjan valttina on edullisuus. Painopiste on peruselintarvikkeissa, eli juuri niissä tuotteissa, joissa hinnalla on kuluttajien valintapäätöksissä . Tunnistat tuotteet suuresta K-kirjaimesta ja pienestä hinnasta.


Siis jotain Pirkkaa halvempaa mutta EuroShopperia laadukkaampaa.

Mutta petyin, ei maistunu savu vaan ällöttävän paljon suola, jota pakkauksen kyljestä katsottuani löytyikin peräti. Joten nyt arvon tämän tuotteen valmistajat järki käteen, emme me . K-Menu on Keskon omistamien päivittäistavarakauppojen oma merkki. Tuotesarjan valttina pidetään edullisuutta.


Sarjan ensimmäiset tuotteet ovat tuorelihatuotteita ja lihajalosteita, mutta nykyisin sarjaan kuuluu niin monenlaisia elintarvikkeita kuin . Nuo olivat suosikkejani karkkihyllyltä. K - menu kreikkalainen jogurtti. Vielä muutama vuosi sitten näin Pirkan . Minnehän ovat kadonneet Pirkka parhaat-sarjan creme brulee-suklaalevy ja Belgiassa valmistettu maitosuklaalevy ?

Hyi helvatta millasta kuraa nuo K Menu tuotteet ! Ihan syömäkelvotonta sontaa. Samalla hinnalla tai halvemmalla saa lidlistä oikeasti hyviä ja laadukkai. Kauppaketjut lisäävät omia merkkejään. Uusi sarja tuodaan Pirkka- ja . Kaupassa olen joskus vilkaissut ainesosaluetteloita niin kyseiset tuotteet yleensä tippuisivat ostoslistalta jo sisällyksen perusteella.


Tomaattipyreetä voisin harkita. Laske videon tuotteet ja. Tässäpä suosituimpia tuotteitamme. Kysy meiltä jos et löydä etsimääsi, valikoimastamme löytyy näiden lisäksi kymmeniä tuhansia tuotteita. K - Menu on halpa, tutustu vaikka itse!


Sarjan tuotteet ovat hyvälaatuisia arjen perustuotteita. Ensimmäiset tuotteet tulevat K-kauppoihin huhtikuun alussa ja sarja laajenee useaan sataan tuotteeseen. S-ryhmä siirtää Suomessa valmistettuja Rainbow-elintarvikkeita Kotimaista- merkin alle. Kesko puolestaan perusti K-Menu-nimisen merkin, jonka tuotteet sijoittuvat Pirkan ja Euroshopperin välimaastoon. Tuotteen K-menu tummasuklaakerroskeksi valmistusmaa on Saksa.


Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon eikä se täytä top 1-listan kriteerejä. Kilpaileva S-ryhmä esitteli viime kuussa oman kotimaisten tuotteiden sarjansa. Lotus Biscoff Kahvikeksi.

Se sopii sellaisenaan grilliin tai uunimakkaraksi sekä ruuanlaittoon. Kahvipöytään on helppo löytää rouskutettavaa. Jouluaitta Silliviettelys 200g, Jouluaitta, Silli, Kylmätuote.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje