Bosch athlet dammsugare

Athlet är tillverkad i hög kvalitet och har en platsbesparande och förvaringsvänlig design, utan att det kompromissar på rengöringskvaliteten. Athlet är oberoende av vägguttag och gör det enkelt att komma åt damm. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Då dammsugarenheten inte kan tas ut finns det plats åt en dammbehållare på hela liter. Så du behöver inte tömma behållaren lika ofta som hos andra modeller. Liksom andra dammsugare med dammbehållare, kan .

Bosch Athlet 18V BCH6ATH18. För dig som har husdjur: snabbare städning och samtidigt sladdlös. Flexibel med fantastiska resultat. Enkel att använda, förvara och rengöra tack vare sin låga vikt och Easyclean System.


Maximal flexibilitet då du kan dammsuga utan begränsningar runtom . Hade en volts sladdlös före denna o den sög ju ingenting. Den här är skitbra och smidig! Har den stående tillgängligt så d dammsugs betydligt oftare nu, och det känns kanon:).


Köpte denna för att slippa dra fram en stor klumpig dammsugare.

Vår prisrobot säkerställer råaste dealen. Skaftdammsugar från Dyson med 3watt effekt, minuter batteriti cyclone- munstycke som fångar upp extra mycket damm och tvättbart filter. Prisgaranti, obegränsad returrätt och fri leverans. Handdammsugare som ger bländande städresultat. Idag kör vi utan skaftdammsugare som komplement.


Eftersom jag gillade dammsugaren så mycket så vill jag förstås ge en person till chansen att prova! Solid fristående funktion för enkel och platsbesparande förvaring och flexibel laddning. Extra lång driftti upp till minuter. Indikator för batteriladdning: ja, steg.


Kort uppladdningstid: Sladdlös stickdammsugare. Lägg i önskelista Skriv ut produktblad. Det blir lättare att dammsuga om dammsugaren är både lätthanterlig och lättillgänglig.


Har fungerat bra sedan jag köpte den i höstas, den suger bättre än vanliga dammsugaren och man blir lika förvånad varje gång man tömmer den hur mycket den samlar upp. Nackdelen är att den inte har något riktigt laddställ vilket känns klumpigt och omodernt till en annars väldigt snygg dammsugare. DAMMSUGARE BOSCH Athlet 25. Det har varit lite lugnt med tävlingar nu i semestertider, men vi kör igång igen och vi kör hårt! Den som vinner får en vit fin sladdlös dammsugare som är lika stark som en vanlig med sladd.


Pölynimurit - Gigantista laajin valikoima imureita parhaaseen hintaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje