Airfryer keitin

Mustaksi hevoseksi testiä varten otettiin myös Philipsin Airfryer , joka mainostaa itseään terveelliseksi friteerauslaitteeksi. Siihen ei tarvita lainkaan öljyä. Kolme kovaa käyttivät friteerauskeittimiä vajaan parin viikon ajan.


Jokaisella keittimellä paistettiin useita erilaisia ruokia: muun muassa ranskalaisia . Valmista ruokaa käyttämättä ylimääräistä rasvaa.

Nauti herkullisista ranskanperunoista, välipaloista ja aterioista terveellisesti. Siitä tulee vähemmän hajuja, ja se on helppo puhdistaa! Suuren tilavuuden ansiosta (8kg ) voit . Philips Airfryer on yksi suosituimmista ruoanlaittotuotteistamme. Nyt se on saatavana myös Pohjoismaissa.


Philipsin Airfryer -innovaation ainutlaatuisen tekniikan ansiosta voit valmistaa ruokia, joihin tavallisesti lisätään öljyä, huomattavasti terveellisemmin. Tutut suosikit, esimerkiksi lampaankare, friteeratut kanankoivet ja .

Toimitusaika: - päivää. PHILIPS AIRFRYER FRITEERAUSKEITIN. Kalan käärin leivinpaperiin ja rouhin pintaan chiliä ja lisäksi vielä sitruunaa.


Rapid Air -tekniikka myös vähentää epämiellyttäviä hajuja tavanomaisiin friteerauskeittimiin verrattuna. Suljin leivinpaperin grillitikulla ja laitoin sen pohjalle. Kasvikset päälle ja paahdoin. Ruoan kypsenemiseen meni vajaa min. Sillä välin keitin ohrahelmet.


Käärin kalan leivinpaperiin, koska kala ei mielestäni saa olla rapeaa , . Näin keittimessä oleva öljy tai rasva pysyy tuoreena pidempään. Vähärasvainen friteerauskeitin eli airfryer toiminta perustuu rapid-air tekniikkaan, ilmaan. Laitetta käyttäessä, et tarvitse välttämättä öljyä lainkaan tai todella minimaalisen vähän.


Airfryerilla pystyy valmistaan monia eri ruokia, ei vain . Koska friteeraat pelkällä kuumalla ilmalla, muodostuu . Osta rasvakeitin ja nauti ravintolatasoisesta rapeudesta.

COMista löydät rasvakeittimet, joilla friteeraat ruoan helposti. Keitin on helppo puhdistaa ja turvallinen ja taloudellinen . Mitäs ranskalaisia olette suosineet ja onkos paistamiseen jotain erikoiskikkoja, tyyliin välillä lepäämään nostaminen tms? Kohtahan se alkaa olemaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje