Turkkilevy motonet

Motonetista saat pienrakentamiseen huonekaluputket, kulmaraudat, teräsputket, kulmapalat, pyöröteräkset ja nailontangot. Hinta, Saatavuus, Ostoskori. Alumiinilatta 50x5mm 2m, 190€. Kaikki hinnat sisältävät ALV:n. Tuota nyt saa melko monesta paikkaa, jopa paikallisessa AD-teinituningmestassa on näkynyt jotain 50x1palasia.


Pääkaupunkiseudulla IKH myy, samoin kun varmaan jälleenmyyjät ympäri suomen. Starkissa olen nähnyt, ja voisin kuvitella että paikalliseen rautakauppaan . Pienet henkilöautot menee ok mutta jos puhutaan isommista niin älä sekaannu niihin ja jos sekaannutkin niin tee vahvikkeet ehdottomasti, on niin taipuisaa kamaa että! Mulla on vastaavat rampit ja olen tehnyt vahvikkeet molempiin reunoihin kantatusta teräksestä. Nyt ei taivu enää mutta paino nousee aika . Menee vähän räpeltämiseks motonetin heikkojen vahvistaminen. Tohon turkkilevy toisellepuolelle ja uretaani sisään niin kestää volvonkin alla.


Vähän rälläkkää ja pulteilla kiinni. Omaan rakenteilla olevaan (ja katsastettavaan) traileriin tulee siis Motonetin kävelyrampit aisaan U-sangoilla kiinnitettynä. Viesti Kirjoittaja ukkonenPe 27.


Olikos muovilevyä joka olisi kopi alumiinisestä turkki levystä ja paksuudeltaan 1- 2mm, tarkoituksen kohde rc kuorma-autoon. Poikki vetelin minäkin pultit, tosin taltalla kun ei rälläkkä sovi eikä oikeen hirvinny kipinöitä roiskia pitkin poikin, palaa vielä koko keksintö! Tuo turkkilevy on varmasti hyvä lattialevy, mitenkähän filmivaneri (mm) olisi toiminut. Hommasitko muuten Motonetistä ton tuumakoon hylsysetin? Haulla en ainakaan äkistään löytänyt juttuja ennestään.


Elikkäs tulee trailattua ensi kesänä aika paljon itekseen, joten suunnitelmissa olisi tehdä kulkusilta kärryyn. Mistäs tuon kannattaisi tehdä? Motonetissa ja Biltemassa olen törmännyt sellaiseen ohueen liimattavaan levyyn. Onko kukaan kokeillut Motonetissä myytävää, suolahappoa sisältävää, Star Brite merkkistä alumiinin puhdistus ainetta? Samoin turkkilevystä ja turkkilevymateriaalivaihtoehdoista alumiinisena.


Heitänpä maton vaihtoehdoksi alumiinisen turkkilevyn , jonka tilaat mittatyönä pohjanmuotoihin sopivaksi. Kysymys kuuluukin onko joku tehnyt vastaavan työn joskus? Bauhaus, Etola, Biltema, Motonet.


Onko Rokker teillä myynnissä noita pinnoitemuoveja? Jos turkkilevy homma tulisi kovin kalliiksi niin kyllähän uusi vastaava . Eli motonetin kiillotussarjalla ja sähköporakoneella mentiin. Turkkilevyt tilasin eräältä metallipajalta mittoihin valmiiksi leikattuna.


Kiillotussetti-metallille , setissä on kolme valkoista puuvillalaikkaa,. Ajattelin tämmöse juttusarja aloittaa. Onnistuuko ja millä konsteilla ? Olisko halukkaita jos piirrän kuvat ja . Meinaan että riittäkö tavalliset kattotelineet, vai tarviiko olla jotain krumeluureja sen lisäksi ? Auto on Carado T33 ei kattotelineitä (vielä), eikä ylipäätänsäkään .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje