Temperoitu lasi

Aina varastossa, nopea toimitus ja alhaiset rahtikustannukset. Temperoitu lasi on tarkoitettu kestämään tavallista enemmän sekä lämpö- että mekaanisia shokkeja. Lasia on kovetettu lämmittämällä sitä lähelle lasin pehmenemispistettä ja sitten jäähdytetty se nopeasti.


Täten lasin ulkopinta jäähtyy ja kutistuu hieman sisustan vielä ollessa suhteellisen kuuma. Rikkoutumisen ja kohonneen riskin alueiksi on havaittu oleskelutiloja ja kulkuväyliä ympäröivät lasirakenteet.

Kulkuaukkojen ja ovien kohdalla riskit korostuvat ja kattolasitukset muodostavat oman erityisalueensa. Tavallinen lasi rikkoutuu terävämuotoiseksi ja leikkaavaksi esim. Lasi ei juurikaan johda sähköä, sen jälkeen kun se on jähmettynyt, mutta ennen sitä, kun se on vielä juoksevaa, se johtaa erittäin hyvin sähköä. Lasi ei myöskään johda erityisen hyvin lämpöä, minkä vuoksi se täytyy jäähdyttää hitaasti.


Jos lasi jäähdytetään tai lämmitetään liian nopeasti, lämpötila sitoutuu epätasaisesti ja . Kotelo ja temperoidusta lasista tehty näytönsuoja. Kipinäsuoja lattialle tai avotakan eteen.

Mutta tipahti vahingossa puutarhatuolin käsinojalta ja lasi meni rikki. Meidän taloudessa on viikon sisällä hajonnut kolme lasia kännyköistä, yhteen maksaa korjaus 1e. Vuoden sisällä on hajonnut 8 . Taloyhtiön lasinkeräysastiasta HSY kuljettaa lasin Ämmässuolle vastaanottoterminaaliin välivarastoitavaksi.


Sieltä lasi kuljetetaan Englantiin, jossa se esikäsitellään pääosin Berrymanin Knottingleyn laitoksella. Seuraavaksi materiaali jatkaa matkaansa läheiseen lasipakkauksia valmistavaan laitokseen uusien pullojen ja . Silikoninen suojakuori suojakuoret suojakalvot suojalasi mercury lasiset suojakalvot samsung suojakuoret sony kuoret Samsung kuoret sony samsung suojakalvot Apple lasi panssarilasi tempered glass temperoitu lasi sony suojakuoret lasinen suoja kuoret läppäkotelot . Huawei PLiten 9H kovuusluokan temperoitu suojalasi suojaa puhelimesi näyttöä mekaanisilta iskuilta ja naarmuilta. Likaa ja naarmuja hylkivä pinnoite.


Vaimentaa puhelimeen kohdistuvia mekaanisia iskuja. Tuotteen tyyppi, Suojakalvot. Yhteensopivuus, Huawei PLite . Saatavilla hintaan 190. T7näytönsuojien hinnat, kaupat ja arvostelut. TitanShield on rakennettu rikkoutumaan, jos siihen kohdistuu voimakas isku, jolloin se imee osan iskun voimasta itseensä ja .

Suklaan temperointi vesihauteessa. Pilko suklaa kuumuutta kestävään lasi - tai metallikulhoon. Laita kattilaan vettä ja aseta kulho kattilan päälle.


Kuumenna suklaata koko ajan sekoittaen, kunnes se on sulanut ja sen lämpötila on 48:n ja 50:n asteen välissä. Kun vesi kiehuu, voit siirtää kattilan pois liedeltä. Monet luulevat, että kaikki lasi on herkkää materiaalia, mutta temperoitu lasi on poikkeus.


Temperoidusta lasista voi rakentaa rakenteita kodin ja toimiston sisätiloihin sekä rakennusten ulkosivulle, erityisesti julkisivulle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje