Tammi puutavara

Tuttua, tavallista ja yhtenäistä värisävyä koko laudan pituudella. Eurooppalainen tammi on amerikkalaista hieman tummempaa, muut ominaisuudet ovat samoja. Jos tilauksesi on suuri, niin tarkista haluamasi kokoisen . Puuta pintaan ja perustuksiin niin sisälle kuin ulos! Kaikenlainen puutavara varmasti edulliseen hintaan Bauhausista!


KYNNYSLAUTA VALKOTAMMI 9xMM LAKATTU.

Saunan sisustukseen järeitä laudelankkuja, seinille näyttävää tuppeen sahattua lautaa. Lehtikuusi- ja Douglaskuusilankkuja ulkorakenteisiin. Yleisin puusepänteollisuudessa käytetty kovapuu on tammi.


Tuomme tammea sekä Pohjois-Amerikasta, että Euroopasta. Vaihtelevat ruskean värisävyt yhdistettynä näyttävään syyrakenteeseen ovat tammen tavaramerkkejä. Tammea käytetään laajasti puusisustamisessa ja-kalustamisessa. Abachi Afromosia Amarantti Am.


Bibolo Bongossi Bubinga Ebenpuu Espanjan Seetri Hikkori Ipe Iroko Jalava Jatoba Jättiläistuija Khayamahonki Kirsikka Linnunsilmävaahtera Loimuvaahtera Merbau Padauk Pockholz Punapyökki Pähkinä Loimu pähkinä Oregonin mänty Saarni Sapelimahonki Am.

Mekaanisilta ominaisuuksiltaan punatammi on hieman valkotammea heikompaa, mutta sitkeämpää ja kimmoisampaa kuin eurooppalainen tammi. Meillä on pieni määrä puutavaraa varastossa, yleensä mm paksua tuppeensahattua lankkua. Punatammen työstäminen on helppoa. Nykyään löytyy myös viilua. Tuppeensahattuja lankkuja.


Lattialankut Pontattua, asennusvalmista massiivipuuta. Saatavana kuusi, tammi ja saarni. Sahaus- ja kuivaus Sahaamme ja kuivaamme myös asiakkaiden omaa puutavaraa.


K-raudasta saat laadukkaan puutavaran talon rakentamiseen sekä remontointiin. Hinnat kuutioina, jos ei erikseen mainita. Puusepänkuivaa puutavaraa. Osittain vajaasärmäinen A-7Eur B-5Eur C-tapauskohtainen. Mitataan kapeammalta puolelta, kuoren alta.


TERVALEPPÄ: (Samat hinnat kuin koivussa). HÖYLÄTTY KÄSITTELEMÄTÖN AITO TAMMI. Aidosta tammesta valmistettu käsittelemätön lauta. Kaikki linkit avautuvat uuteen ikkunaan.


Lisätietoja palveluistamme löytyy Palvelut -sivulta.

Havainnekuvia eri laatuluokkien eroista löytyy Puuinfon sisäverhouslautojen laatuluokat -oppaasta. Listoitus ohjeita löytyy . UPM ProFi Deck on moderni ja kestävä komposiittiterassilauta. Sen iskunlujuus on poikkeuksellisen hyvä sekä kuumassa että kylmässä ilmastossa. Pinnan naarmunkestävyys on omaa luokkaansa.


Nopeasti, kätevästi ja edullisesti. Omin käsin rakennettu terassiko mielessä? Vai oletko suunnitellut takkahuoneen sisäpanelointia jo vuosikausia, mutta projekti on vaan siirtynyt koko ajan syystä tai toisesta?


Nyt on hyvä aika siirtyä suunnitelmasta toteutukseen, koska Byggmax on apunasi ja . Byggmax - osta laadukkaita rakennustuotteita järkevään hintaan kategoriasta Runkopuut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje