Roskapihdit hinta

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Palautuu auki asentoon kun pihtejä ei puristeta. Roskapihti, roskapihdit , 8x 1mm. Varressa heijastava pinnoite.


Suljettu, suojattu kahva mahdollistaa tukevan käytön.

Otin erikoiskumia joka pitää nostettavan esineen tukevasti paikalla. Kätevä apu esimerkiksi verstaalla, mahdollistaa pudonneiden tarvikkeiden, roskien, jne. Hinta , Saatavuus, Ostoskori. Noukkija pick up tool, 90€.


Katso tuotteen tarkemmat tiedot. Halvin hinta € (€ toimituskuluineen). IKH:n tuotevalikoma on saatavissa myös jälleenmyyjäverkoston myymälöistä ( osa tuotteista toimitusmyyntinä, tarkista saatavuus jälleenmyyjältäsi).


Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat ovat Sovh (sis. ALV ja mahdolliset kierrätysmaksut), eivätkä sido jälleenmyyjää.

Mahdolliset tarjoushinnat ovat voimassa verkkokaupassa ja . Halutessasi täyden tukkupakkauksen, valitse määräksi kplHyllypaikka: MA926. K-raudasta löydät puutarhatyökalut ja -tarvikkeet isompaan ja pienempään puutarhanhoitoon. Avoinna ma-to klo 9–1 pe klo 9-16.


Työkalumme valmistetaan omissa tuotantotiloissa ja luotettavilla ali- hankkijoilla, joiden kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan. Teemme tuotekehitystä myös yhdessä asiakkaittemme kanssa, jotta . Iskas roskapihtien pihtiosat ovat terästä ja varsi alumiinia. Pihdit sopivat niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin käyttöön. Toimitamme roskapihtejä kaikkialle Suomeen, ota yhteyttä! Samankaltaisia Tervetuloa ostoksille.


Kodin Terran verkkokauppaan. Näet verkkokaupassa valitun myymälän hinnat ja saatavuuden. Ja siis jos joku osaa kertoa mistä löytää edullisesti (alle euroa) tuollaiset roskapihdit niin sekin passaa. Kun googlailin, hinnat olivat kolmeakymppiä ja niin kalliita en raski ostaa. No mene makuulle ja poimi vaikka hampailla.


Vitility tartuntapihdit magneetilla. Ulkonäkö ja ulkoinen kunto: Hyvä (uutta vastaava, vain täysin uuden tuotteen kiiltävyys poistunut).

Yhteisön arvio: Ulkoista kuntoa ei ole vielä arvioitu. Harava kentän rakentamiseen ja hoitoon. Poimii kaiken tupakantumpeista purkkeihin ja pulloihin. Toimitusaika 1-arkipäivää, riippuen siitä onko tuote varastoituna Helsingissä vai Ruotsissa.


Tartuntaleuat on päällystetty kumilla.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje