Kompressori kynäruiskulle

Kynäruiskut ja kompressorit. Eli tuli ostettua kynäruisku , mutta kompuraa ei ole vielä. Eli tarvisin semmosen kompuran , jolla voi käyttää kynäruiskua ja oikeaa maaliruiskua , joten kysynkin , että riittääkö semmoisessa n. Olen nyt tuumaillut jo vähän josko pitäisi hommata kynäruisku rc korien maalaukseen ja se kompressorin hankinta on aihettanut eniten päänvaivaa.


Millainen sen kompressorin pitäisi olla?

Maalaisin sisällä kerrostalossa, joten kovin isoa ja meluavaan en halua. Olen ajatellut ostaa kynäruiskun , kysyisin minkälainen kompura? NH kyllä on parempi, mutta myös kalliimpi. Kompressori olisi mieluiten halpa, mutta myös kynäruiskulle sopiva. Meinasin ostaa Cab-maaleja,.


Kompuran tekeminen kynäruiskulle. Vaapputarvikkeita hankkimassa.

Mitkä maalit, ruiskut, lakat. Lisää tuloksia kohteesta kalassa. KOMPRESSORI KYNÄRUISKU AUTOKATK.


Motonetista löydät erikokoiset paineilmakompressorit ja kompressorien tarvikkeet kaikenlaiseen käyttöön ja kohteeseen. Tilapäisesti loppu - saatavilla taas helmikuussa. Tehokkain malli jopa kolmelle ruiskulle. Voidaan käyttää tilapäisesti kolmea ruiskua (ei jatkuvasti).


Lue ohjeet ennen käyttöä. Keppi suuhun ja vesurilla niskaan. Aiheeseen kompressori kynäruiskulle liittyvät haut. Itsellä on samalainen laite kuin mitä reelmaster myy ja on paljon hiljaisempi kuin esim.


Tietonikkarista hankin sen reilu vuosi sitten, kompura on minusta oikein hyvä. Ja riittävän hiljainen kerrostaloon,oli mulle tärkeä kriteeri myös. Ihan hyviä kynäruiskulle.


Säätimen ansiosta paine on tasainen ja pikkukompurassa käyntiääni hiljainen. Huom, kummankaan linkin takana olevasta kaupasta ei mitään kokemusta.

Arvioi tämä tuote ensimmäisenä. Viesti Kirjoittaja MakeH Ke 28. En lukenut linkkauksen sääntöjä, jos ovat sääntöjen vastaisiin paikkoihin niin poistelkaa ihmeessä. Tarkoitus olisi ostaa pieni kompressori ja maaliruisku. Mitään kuvia ei ole tarkoitus alkaa taitelemaan vaan tavoitteena olisi saada aikaan virheettömiä ja tasaisia pintoja pienoismallien maalauksessa.


Traviitko pelkän kompressorin että onko sulla jo valmiina se kynäruisku ? Tässä ois semmone halpa alottelijalle täydellinen ja sopii myöhemminkin vaativampiin maalauksiin 1Euroa verkkokauppa. Hong Kong tarjoaa kompressoreita moneen käyttöön edullisin hinnoin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje