Kokkikartano valmisruoat

Yhden hengen annosaterioilla nälkä lähtee nopeasti ja kätevästi. Vaihtoehdoista löytyy sekä lihaa että kasviksia. Kaikki sian- ja naudanliha sekä perunat on suomalaista alkuperää. Pieni keravalainen ruokatehdas.


Välimuistissa Näistä meidän ruuista löytyy jotain jokaiseen makuun. Yhteistä niille on se, että kaikki on tehty hyvistä aineksista rakkaudella. En löytänyt yhen yhtä lisäainetta tai säilöntäainetta!


Miten mulla on menneet tällaiset tuotteet ihan ohi? Moni siellä tietysti taas ajattelee, että siellä se kehuu noita . VIIDEN EURON rupusapuskojaan? Lounastuote Soijakasvispaistos Myynnissä vain Oulun seudulla. Pasta Factory Helsinki vegaaniset raviolit. Kokkikartano Viininlehtikääryleet ja hummus.


Parhaimmillaan valmisruuat helpottavat arkiruuanlaiton haasteita – tuovat ruuan nopeasti pöytään silloin kun aikaa on niukasti. Valmisruokien ravintosisällöissä on huimia eroja, joten ei ole aivan sama minkä tuotteen kaupasta valitsee. Voiko valmisruoka olla oikeasti herkullista? Sen sijaan parhaat voi laittaa paremmuusjärjestykseen.


Viiden valmisruoan ja valmisleivän lista on seuraava - ja jopa yllättävä: Valmisruoat. Oikeastaan tämä oli ehdoton ykkössuosikki valmisruoista jo ennen kokeilun alkamista. Suhtaudun oikeastaan kaikkiin valmisruokiin melkoisen ennakkoluuloisesti. Broileri, pasta ja kerma antavat maun ja tuoksun . Nousussa ovat keitot, puurot ja salaatit. Myös aasialaistyylisten valmisruokien myynti on kasvussa.


Antti Oksa, valikoimajohtaja, S-ryhmä). Perinteiset tuotteet pitävät yhä pintansa. Meillä suosituimpien listalla ovat maksalaatikko, lihaperunasoselaatikko, . Asia selviää hyvin nopeasti kun vilkaisee tuoteselostetta. Kukapa mielellään syö mm. Useimmiten valmisruokien koostumus ja maku ei vaan . Kiireen keskellä on helpottavaa työntää valmisruoka mikroon tai pikaisesti uuniin.


Osa eineksistä on paitsi vaivattomia myös yllättävän herkullisia. Oetkerin Tradizionale-kiviuunipitsat voittavat monen ravintolapitsan 6–0. Eihän tuo tietysti ihme ole, kun miettii, mitä tarinoita valmisruoasta tuon tuosta nousee esiin. Toisaalta itse tuumailen, että kun aika on kodeissa niin kortilla, että saattavat valmisruokapaketit tarttua helpommin . Tässä mitä valmisruokia syön ja olen hyväksi havainnut, ei nyt potarin tai treenisafkaa mutta sellaista nopeaa joka tulee napattua matkalla töihin esim.


Yhdessäolon tulisi olla suoritusvapaata, eikä monimutkainen ruoanlaitto saisi viedä perheiden muutenkin vähäistä yhteistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje