Käytetty prässi

Osta, myy tai vuokraa käytetyt metallintyöstökone edullisesti. Nettikoneesta löydät 1ilmoitusta kohteesta metallintyöstökone. Hinnat alkaen 20€ , saatavilla maasta: DE,NL,ES,IT,CH,GB,HU!


Alvinkanssa 3Eur Nouto Haaparannasta sop. Tahko smirgeli Asea Moottori 3-vaihe 16A Käytetty.

Korkealuokkaisia prässejä eri kokoluokissa vaativiinkin tehtäviin! Hydraulipuristimet ja prässit. Laadukkaat prässimme ovat CE-turvastandardi-sertifioituja viimeisimpien määräyksien mukaisesti. Tänään pongasin motohelvetessä mielestäni tymäkän näköisen 30T prässin.


Traktorin varaosat Tarvikkeet. Ammattikäytöinen Täysin toimiva ja vähän käytetty imuri. Scheppach Deco-Flex kuviosaha. Tukevatekoinen tynnyrinpienistin prässi ,sylinteri 130mm,varsi 70mm, isku n.

Kun nyt arvelen että toinenkin laakeri tulee määränpäähänsä vuoden sisällä, arvioisin että säästän hermoja, työkaluja ja sormia prässin avulla. Meillä on kanssa duunipaikalla tollanen pullotunkista tehty prässi. Tuskin noissa kiinanhalpiksissa mitään välttävänlaatuisiakaan teräksiä on käytetty ? Ota yhteyttä suoraan muut -kohteen myyjään.


Klikkaa kuvaa tai merkin mallia saadaksesi lisätietoja. Pienikokoinen prässi harjoitus- ja pienikokoisiin töihin. Ei sovi suurta puristusvoimaa vaativiin töihin. Pfaff Hobbylock 7- Käytetty saumuri.


Eva 086D - Käytetty saumuri. AEG:n laadukas vanha leivänpaahdin. Puuttuu: prässi Mistä grafiikkaprässi? Taidegrafiikka - SuomiKeskustelut keskustelu.


Mistähän olisi mahdollista saada käsiinsä esim. Noi uudet kun maksavat niin pirusti ja itselleni taidegrafiikka on vain harrastus. Miulla olisi tässä koulussa prässi myytävänä.


Olemme muuttamassa uusiin tiolihin johonka tämä prässi ei mahdu mukaan kyytiin. X200cm ja tela 20cm halkaisija).

Lähtee halvalla oikealle ostajalle. Voin lähettää kuvia jos on siihen on tarve! MYYDÄÄN VÄHÄN KÄYTETTY GRAFIIKAN PRÄSSI Levyn koko: 1x 80cm, mukana huopa Rullan halkaisija: n. Prässi on ruotsalinen Domei. Pyörän halkaisija: 100cm Valmistaja: Hannu.


DIGITAALINEN LÄMPÖPRÄSSI JA 29. HELPPOKÄYTTÖINEN JA TARKKA. Kysy hintaa Hinta 8900EUR. AUTOMAATTI PRÄSSI TS 5PA ALK. ViestiKirjoittaja borg 10.


Onkos kenenkään prässissä tai jonkun muun apparaatin koneikossa käytetty ohj. Ja kuviakin saa laittaa näkösälle, jos on komeita kapineita tullut väsätyksi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje