Intersport salibandy

Salibandymailat nopeasti ja edullisesti. Valikoima laatumerkkejä aikuisille ja nuorille mm. Löydä omalle pelityylillesi sopiva maila ja toimivat sisäpelikengät runsaasta salibandyvalikoimastamme. Kun on aika ottaa uudet haasteet vastaan treeneissä ja matseissa, olet valmiina!


Välimuistissa Paljon aletuotteita halvalla!

Edulliset salibandy Intersportilta. Katso alennetut hinnat ja tee löytöjä! Laadukkaat salibandy maalivahdin varusteet Intersportin verkkokaupasta laatu brändeiltä mm. Osta salibandyvarusteet netistä!


Täältä löydät kaikki naisille, miehille ja lapsille, muun muassa salibandymailat, kengät, maalivahdin varusteet, salibandymaalit ja pallot. Yritys on merkitty arvonlisäverovelvollisten rekisteriin. Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.

Käyttämällä palvelua hyväksyt evästeiden käytön. XXL:stä löydät laajan valikoiman varusteita salibandyyn tärkeimpien varusteiden eli sisäpelikenkien, mailan ja suojalasien lisäksi. Extraedullisesta ja laajasta salibandy -valikoimastamme löydät kaiken niin aktiivisille pelaajille kuin . OLS seuratuotteita ovat Puman seuratekstiilit ja Fatpipe mailamallisto. Intersport Rintamäki palvelee myös muissa asioissa seuramme jäseniä. Seuramallisto löytyy tästä, ja . Yhteistyösopimuksen kautta Blackbirdsin jäsenet tulevat saamaan alennuksia jäsenkortilla Keravan Intersportista.


Liike myös tukee seuraamme sen. Sopimuksen myötä K-plussakortin haltijalla on mahdollisuus tukea seuran salibandytoimintaa keskittämällä ostokset yhteistyösopimuksessa olevaan liikkeeseen. Meillä on nyt kaksi laadukasta Intersportin yhteistyömyymälää keskeisillä paikoilla Turussa.


Lisäksi PUMA vaatettaa myös jatkossa TPS:n ja pelaajamme käyttävät Asicsin huippukenkiä. SALIBANDY SEURAILTA INTERSPORT LÄNSIKESKUKSESSA Torstaina 7. Fat Pipe -suojalasit ovat Kv- salibandyliiton. Erikoisedut yhteistyöseuroillemme illan aikana: ! Kauppiaan lupaus, jatkoaikaa maanantaina voi vielä mennä tekemään tilauksia, mikäli ei torstaina ole tilaisuutta mennä kä.

Marraskuussa alkava salibandy liiga kaiken ikäisille joukkueille! Ensimmäiset pelipäivät: 15. Voima kohtaa IPV:n salibandyssa.


Sopimus takaa että seuran edustusjoukkueet pelaavat kaksi seuraavaa kautta alan parhailla välineillä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje