Helkama ebike

Bike – täyteen ladattua pyöräilyn iloa. Mallistossamme on toistakymmentä sähäkkää sähköpyörää, joista voit valita itsellesi parhaiten soveltuvan kulkupelin. Useimmissa malleissamme käytämme laadukasta Shimano Steps tekniikkaa. Joko sinä ajat sähköpyörällä? Koko pyöräilyalan suurin muutos on tapahtumassa myös Suomessa, ja yhä useampi pyöräilijä valitsee ajopelikseen e-Biken.


Bike Experttien suuri koeajokiertue on startannut!

Jos et ole vielä kokeillut sähköpyöräilyä, nyt siihen on loistava mahdollisuus. Osaava, asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta tutustuttaa sinut sähköpyörien maailmaan ja osaa suositella juuri sinulle sopivaa sähköpyörää. Bike malli SEtekee vaikutuksen sporttisella designillaan.


Monipuolinen sähköpyörä SEsoveltuu yhtä lailla kaupunkiajeluun kuin pidempään maantieretkeen. Kevyt alumiinirunko ja kirkkaat led-valot lisäävät ajonautintoa ja turvallisuutta. Miten kevyesti haluat ajella?


Uudistunut ja entistä vakaampi E-Trike tarjoaa sähköavusteista menoa jopa kilometrin matkalle. E-Trikella matka taittuu mukavasti ulkoillen ilman tasapainohuolia.

Hyppää selkään, tartu ohjaimiin ja anna sähkön viedä! Helkama e-Bike Ekspertti tipsar. Voit valita kolmesta avustustasosta. E-Trike on loistava kumppani kauppareissulle: etukoriin mahtuu . Tässä tuoteryhmässä ei ole tällä hetkellä tuotteita.


HELKAMA E-Trike: Auch im Alter mobil und sicher unterwegs - Duration: 2:54. Moottori Shimano Steps 2W Akku Li-ion 4Wh, 36V, 1Ah Latausaika n. Toimintasäde jopa 1km. Varusteet laturi, led-valot, . Kotkassa aukeaa maaliskuussa aivan uudenlainen sähköpyöräliike. Uudessa myymälässä palvelevat koulutuksen saaneet myyjät ja pyöriä on mahdollisuus . Suomen markkinointihenkisin insinööri.


Lähinnä omiani twiittailen. Tyylikäs sähköpyörä kevyempään kaupunkipyöräilyyn! Shimanon tekniikalla ja kolmella vaihteella varustettu sähköinen uutuus Evie luotettavasti perille. Mukavaa kyytiä ja varmaa kotimaista laatua. BASISLAGER – Der Laden für Aktive im Ahrtal.


Online Fahrräder und Outdoorkleidung kaufen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje