Goldwell soft color kokemuksia

Vaalensin viime viikonloppuna hiukseni. Prosessi onnistui muuten oikein mainiosti, mutta hieman jäi tuota keltaisuutta kuten. Raskaus on muuttanut hiuksiani aivan valtavasti. Vanha leijonanharja on tipotiessään, ja tilalle on tullut lamppusuti.


Edelleen elän siinä toivossa, että hiukset palautuvat lähes ennalleen kun imetys on loppunut.

Silloin keho pääsee huilaamaan kaikesta . Värjäys ei ole pysyvä, vaan lähtee pesussa. Jos lopputulos on liian intensiivinen, shampoon voi laittaa värin päälle vaikuttamaan, jolloin väri - laimenee. Vaahto kannattaa laittaa kuiviin hiuksiin jos haluaa . PR-tahoilla jo huomioitu vaihtunut hiusten värini. Tota 10v oon käyttäny ennenkin, mut oisko jollain kokemusta tosta toisesta?


Oon värjännyt vaaleeks, niin kumpi väri taittais paremmin keltasuutta, goldwell soft colorin 10v vai REF?

Vuosia tumma hiuksisena,olin aivan unohtanut kuinka vaikeaa on blondina taistella keltaisuutta vastaan. Olen nyt kokeillut tosi monta eri purkkia eri firmoilta ja meinasin jo luovuttaa,kunnes törmäsin näihin kahteen tuotteeseen. Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä. Riittää 5-käyttökertaan.


V: Violetti pigmetti poistaa keltaisuutta. BG: Beige- silver pigmentti poistaa keltaisuutta. REF: Raikastaa raidoitettuja hiuksia. P: Helmiäispigmentti syventää vaalean sävyä.


N: Syventää luonnollisen tumman . Päästä varpaisiin -blogin. Aluksi kastelin hiukset ja pyyhekuivasin ne hyvin. Seuraavaksi laitoin vaahtoa latvoihin ja niihin kohtiin, joissa. Yritin saada aineen hiuksiin mahdollisimman tasaisesti . Minulla on samanlaisia kokemuksia kuin lootalla, eli välillä hopeashampoota ja -hoitista käytettyäni olen saanut kyselyitä hiusten vaalenemisesta.


Suht turvallinen ja luonnollisen näköinen sävyte.

Purkissa lukee, että kestää 6-. KC Color Mask PlatinuTämä Platinum (entiseltä nimeltään Silver) on ollut mulla käytössä jo pidempään. Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? Goldwell soft color -vaahtoväri. Aloin tuossa hetki sitten vaihtaa hiusväriäni mustasta tummaan luumuun, violetinmustaan, violetinruskeaan, miksi ikinä sitä väriä nyt haluaakaan kutsua.


En blondaa mitään, värjään vain tyveä mustan sijaan luumuksi. Kaikissa violeteissa ja punaisissa se punaisuus . Tilaa edullisesti netistä! Nettikaupassa koko valikoima mm. Onko kellään kokemusta Soft Color -sävystä 5VR?


Onko se pelkkä tummanvioletti vai kenties punaiseen menevä violetti? Ajattelin, että josko se kävisi sävyttävään tehismuhitteluun taittamaan sävyä tuhkaisempaan. Ainakin Friseurbedarf24-sivuilla olevassa värikarttakuvassa 5VR on ihan tummanvioletti,. Kinnunen Oy ja peruukit kokemuksia ? Sähköpostitse yritin vähän kysellä mutta tuli tosi. Saa ainakin, luultavasti.


Itse olen tumma, joten minulla ei kyseisestä aineesta ole kokemusta. Nopea, suoravärjäävä vaahtosävyte liikekäyttöön tai asiakkaallesi kotiin. Lumoavat värjäystulokset vain minuutin vaikutusajan jälkeen. Tuloksena kiiltävät, helposti kammattavat hiukset. Noora mulla on color maskia juuri silverinä ja se menettelee :)Käytössä on myös toi postauksessa mainittu silver mist mutta sitä pitää laittaa tooodella kevyellä kädellä.


Hellävarainen, kiiltoa lisäävä, ilman ammoniakkia ja ammoniakin hajua. Kevytsävytys: nopea ja hellävarainen tapa kokea ja kokeilla hiusväriä. Värinvirkistys: värjättyjen hiusten ja raitojen .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje