Four reasons moisture shampoo

Shampoo ylläpitää hiuspohjan kosteustasapainoa, vähentää sähköisyyttä, jättää hiukset ilmaviksi ja vahvistaa. Raikas hedelmäinen tuoksu. Hiero tuotetta hiuksiin, vaahdota ja huuhtele huolellisesti.


Sopii käsitellyille ja käsittelemättömille hiuksille, sisältää värisuojan. Moisturizing products for processed and unprocessed hair.

Products contain aloe vera to moisturize and calm the hair and scalp. Moisture shampoo and conditioner contain keratin, which protects and strengthens hair. Moisture products contain UV protection, and the conditioning spray also protects against heat. Ultra Moisture Shampoo ja Ultra Moisture Conditioner . Puhdistus- ja hoitotuotteet kaikille kosteutta kaipaaville hiuksille.


Moisture - tuotteet sisältävät Aloe veraa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa. Shampoo ja hoitoaine sisältävät keratiinia, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia.

Kaikissa tuotteissa on väri- ja UV-suoja, hoitosuihkeessa myös lämpösuoja. Jokapäiväiseen käyttöön sopiva, kuiville hiuksille suunniteltu sampoo kosteuttaa ja ylläpitää hiusten kosteustasapainoa. Moisture- tuotteet sisältävät Aloe veraa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa.


Keratiini suojaa ja vahvistaa hiuksia. Kosteuttava shampoo kuiville hiuksille. Шампунь оказывает активное увлажняющее действие, успокаивает кожу, устраняет чувство зуда и жжения, . О нём и расскажу в отзыве. Contains Aloe Vera to moisturize and calm the hair and scalp, and keratin to protect and strengthen hair. Katso myös mitä muut asiakkaamme ostivat tämän tuotteen kanssa.


Fantasy Color -suoraväri Suoraväri 110ml. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Ne on hinnaltaan suht halpoja kampaamotuotteiks ja musta ne purkit on kivannäköisiä ja tuoksut hyviä. Mut moisture shampoo ja hoitsikka on iha parhaat ja niistä en . MOISTURE – kuiville hiuksille.


Kaikille kosteutta kaipaaville hiuksille.

Moisture-tuotteet sisältävät Aloe veraa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa sekä hiuksia että hiuspohjaa. Shampoo sisältää keratiinia, joka suojaa ja vahvistaa hiuksia. Tuotteessa on värisuoja ja raikas hedelmäinen sitruunan tuoksu. Sisältää väri- ja UV-suojam.


INCI: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin . Vertaa hintoja ja tilaa heti. Four Reasons Color Conditioner 300ml.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje