Varjolan tila kokemuksia

Elämysaktiviteetit räätälöidään aina jokaisen asiakkaamme toiveiden mukaisesti, vuoden kokemuksella laadukkaasti ja turvallisesti. Juhlat, juhlatilat, häät. Järjestä tunnelmalliset juhlat aidossa maalaismaisemassa! Luksus-huvilana markkinoidussa paikassa kuhisi myös muurahaisia aikamoinen määrä illan tullen.


Antamaamme palautteeseen saimme tylyn vastauksen yrittäjältä. Hääpäivä meni hyvin, mutta en . Tosiaan tuo hotelli Yöpuu oli aivan loistava! Tosi hieno huone vanhan maailman tyyliin, ihana aamupala (mitä nyt pystyttiin syömään :D) ja palvelu pelasi. Tilalla on huoneita, sviittejä ja huviloita sekä ravintola ja.


Häät menivät erittäin hyvin, onnellisesti ja nauraen, hieman alttarilla jännittäen ja liian nopeasti. Kaikki sujui mallikkaasti ja oli hauskaa. Mummoni oli kommentoinut, että Päivi on nauranut varmaan koko vuoden edestä. Kerron lisää hääfiiliksiä häämatkamme jälkeen ja sitten, kun saamme valokuvaajalta . Palvelu on meille erittäin tärkeää!


Olemme todella kiitollisia kaikesta tiedosta :-X . Hääjuhlat suunnittelemme aina toiveiden mukaan, hääparin näköiseksi. Heinävintin juhlatilassa onnistuvat jopa 1hengen hääjuhlat yhteisesssä tilassa , ja pienemmällä . Perinteinen suomalainen savusauna tarjoaa sinulle rentouttavan kokemuksen , mitä et koskaan unohda. Vuokramökeistä varataan aina ensimmäisenä ne, joihin sisältyy ulkoporeallas. Ulkoporeallas lisää varausastetta myös sesonkien ulkopuolella, koska se saa wellness-matkailijat ja erilaiset porukat liikkeelle. Lisäksi ulkoporealtaat kohottavat matkailualan yrityksen imagoa ja tarjoavat pienellä panostuksella asiakkaille . Ja eihän yhdessä päivässä kaikkea ehdi!


Monipuoliset majoitusmahdollisuudet takaavat . Kaipailen vinkkejä hyvistä hääpaikoista Keski-Suomen alueella. Ränssin kievaria olen kuullut kehuttavan paljon, onko kenelläkään kokemuksia siitä? Myös Jyväskylän hotellit palvelevat noin km päässä. Varjolan tilan keittiö luottaa . Vahvuutenasi on mahdollinen kokemus myös keittiön tehtävistä. Nätti paikka ja hyvät ruuat, (tai no yksien pikkujoulujen perusteella voin kehua) ja aktiviteetteja löytyy koskenlaskusta alkaen.


Kuusan nuorisoseuran ylläpitämä Kanavateatteri on noussut yhdeksi Keski-Suomen suosituimmista kesäteattereista ja saavuttanut toimintansa aikana myös valtakunnallista menestystä. Laukaan matkailullinen vetonaula on Kylpylähotelli Peurunka, joka houkuttelee Nelostien kulkijoita viihtymään ja rentoutumaan Laukaaseen ympäri vuoden. Tuli toisesta ketjusta mieleen, onko teilla kauhukertomuksia polttareista?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje