Uusi pesukone vuotaa

Kiitos Arska, vastailusta. Luulenpa, että kävelen suosiolla tutkimaan pesukoneiden hintoja. Vähän tuossa mietinkin, että korjaaja varmaan velottaa noin 100e käynniltä, tuli kuntoon tai ei, ja Veikon Koneen ilmo ei ollut paljon yli 200e. Löytyyköhän tuohon apu omatoimisesti varaosan vaihdolla? Epäillään että saattaisi olla pumppuyksikössä vika.


Kukaan korjauttanut pesukoneen poistopumppua? Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu › Koti › Kodinhoito Välimuistissa Samankaltaisia 18.


Huomasin eilen, että pesukone (Rosenlew, päältä täytettävä) ilmeisesti vuotaa hieman jostain alta. Hieman, siis varmaan puoli kahvikupillista vettä. Onko kenelläkään ollut tällaista vikaa pyykinpesu koneessa?


Pesukone vuotaa sakankerääjä säiliön kautta 5. Eli linkouksen aikana alkaa valua vähän vettä koneen alta,jostain kaiketi vuotaa mutta mistä? Kolme vuotta sitten ostettu Siemens Siwamat. Etusivu › Foorumi › Offtopic › Yleinen keskustelu Välimuistissa Samankaltaisia 17. Konetta on säilytetty pihalla tässä talven aikana useampi viikko, mutta kun otin takapelllin irti ja katoin letkut lampulla ja tunnustelin käsin läpi, näyttävät ja tuntuvat kuin uusilta , ei kovettumia eikä halkeamia. Kone on edestä täytettävä, eikä se luukun tiiviste näytä vuotavan.


Kysymys kuuluukin, että mistäs nyt . Kodinkoneet ovat tavallinen syy kotona sattuviin vuoto - tai palovahinkoihin. Vaikkapa astianpesukoneen letkun. Koska usein pesukone on. Jos koneen alta valuu vettä, vika voi olla seuraavassa: Vika voi olla väärin asennetussa tai tukkintuneessa nukkasihdissä. Puhdista nukkasihti ja laita se oikein paikoilleen, mutta varo ettet kierrä sitä liian tiukalle.


Joskus nukkasihti on lähes ”kasvanut” kiinni koneeseen ja sitä on vaikea irrottaa. Voit yrittää irroittaa sen . Voi se poistoletkukin vuotaa koneenpäästä, varsinkin jos letku joutuu väännölle, niin kumitiiviste antaa periksi. Mutta veikkaan rummun akselilla olevaa vuotoa.


Ota kone auki ja laita sellainen ohjelma käyntiin, jonka tiedät lorottavan vetä lattialle. Näet pesuohjelman edetessä, mistä vesi tulee ja osaat fiksata paikan. Meillä oli pesuainekaukalon yhteydessä oleva allas haljennut ja lorotti siitä. Uusi kaukalo huollosta muutamalla kympillä ja paikalleen. Vantaalainen yrittäjä Mika Maristo yrittää kertoa asiakkailleen, että ylettömästä pesuaineen annostelusta ei ole kuin haittaa.


Hän saa jatkuvasti korjattavakseen koneita, joiden vikojen syy on suruton pesuaineenkäyttö. Nimittäin pesukoneen oletettu käyttöikä on kyllä pitempi kuin vuotta ja täten korjauksen saattaa saada ihan valmistajan virhevastuun perusteella. Sen pitäisi tehdä mutka yläkautta.


Taitaa kyllä jokin vuotaakin, jos ruosteista vettä tulee alta. Vikavirtasuoja saattaa pesukoneissa joskus laueta itsestäänkin, mutta saattaa se yhtä hyvin olla veden aiheuttamaakin. Ja kannattaahan ne tiivisteet vaihtaa, erityisesti jos suurempi vuoto voi aiheuttaa tuhoja. Edestä täytettävä pesukone ). Katso video-oppaamme oppiaksesi tuote-asennuksesta, tuotteen kunnossapidosta sekä vianetsinnästä.


Siis naapurinrouvalla, joka asuu yksin ja taloudessa on pyykinpesukone , kuten minullakin, vesilasku on euroa ja minulla yli 3euroa. Täällä kävi putkimies ja kaksi huoltomiestä, jotka kaikki totesivat, että mikään kohta ei vuoda. Poistoletkun kunto ja tiiviys tulee tarkastaa määräajoin, esimerkiksi kaksi kertaa vuodessa. Pyykinpesukone on kuitenkin suhteellisen uusi. Astian- ja pyykinpesukoneiden vuotovahinkoja voi torjua uusimalla täyttö- ja poistoletkut 5- vuoden . Tarkista vedenottoletkun kunto säännöllisin väliajoin ja vaihda tarvittaessa tilalle uusi.


Ruuvaa vedenottoletku takaisin koneeseen. Avaa vesihana ja tarkista, että liitokset eivät vuoda. Jos vesi nyt vuotaa laitteessa mikä liitetään vesijohtoverkkoon muutenkin niin saahan noista vaikka minkälaisia skenaarioita aikaiseksi jne.


Onnittelut uuden Samsung- pesukoneen hankkimisesta. Tässä oppaassa on tärkeää. Lue tämä käyttöopas kokonaan, jotta voisit turvallisesti ja tehokkaasti käyttää uuden laitteesi ominaisuuksia ja toimintoja. Jos luukkuun tarttuu vaatteita, vaate tai pesukone voivat vaurioitua tai laitteesta voi vuotaa vettä. Pari vuotta vanha,päältä täytettävä kone laskee alleen jos pesee useamman kuin yhden koneellisen peräkkäin.


Vika ei ole ainakaan kannen tiivisteissä. Eipähän tuo muuten haittais,mutta kun kone on sijoitettu paikkaan,jossa ohikulkiessa kastuu sitten jalat.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje