Spray öljypullo

Spray -pumppu säästää öljyä ja levittää sen tasaisesti. Suodatin estää mausteita tukkimasta pumppua. Suihkuttamalla saat paremmat aromit kuin kaatamalla. Toimintavarma pumppumekanismi. Käytä huoneenlämpöistä öljyä.


Mukana teräksinen korkki. Valitettavasti varastossamme ei ole tällä hetkellä kyseistä tuotetta valitsemaanne määrää. Arvioitu toimitusaika 2-työpäivässä).


Akryylisäiliöinen metallisella yläosalla varustettu öljyspray. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Tyylikäs öljy - tai viinietikkaspray ruoanlaittoon ja kattaukseen. Pumppaa korkin avulla painetta pulloon ja suihkuta öljyä, viinietikkaa tai soijakastiketta pannulle, salaatteihin tai muihin annoksiin.


Imuletkun päässä on suodatin, joka suojaa spraymekanismia tukoksilta. Säiliöstä voi siis suihkuttaa myös erilaisia mauste- tai . Löydä Mastrad Spray , öljypullo parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Voitelee, poistaa kosteuden, puhdistaa sekä suojaa.


Motox-MD50- Monitoimioljy-400ml . Etsitkö edullisia Keittiötarvikkeet verkkokaupasta? Unsubscribe from Avon Finland? Onko kätsyjä vehkeitä, vaiko täysiä turhakkeita?


Sadonkorjuun jälkeen oliivit toimitetaan nopeasti modernille oliiviöljyuuttamolle, jossa öljy uutetaan kylmäeroittelulla oliiveista. Vähän aikaa vievä tuotantoprosessi takaa, että kaikki öljyn makuominaisuudet, aromit ja terveysvaikutukset ovat parhaimmillaan! Ainutlaatuisen jäljitettävyysohjelman ansiosta voit myös katsoa . Onko teillä kellään ja toimiiko kun sisältönä on öljyä ? Ostin jokin aikaa sitten kaksi pulloa, toisen etikalle ja toisen oliiviöljyä varten. Etikan kanssa toimii ok mutta öljy-pullo ei toimi ollenkaan.


Kokeilin samaisen pullon pelkällä vedellä ja silloin toimii. Onko kokemuksia spray -pullon kuljettamisesta matkalaukussa? Minulle on taas käynyt niin, että tiiviisti suljettu pullo ( öljy ) vuotaa laukussa ja myös deodorantti (nestemäinen roll-on) on vuotanut.


Kyseessä ei edes ollut spray pullo vaan suihkepullo josta oli nestettä tullut ulos.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje